Приятелят на Натали Трифонова Доан е извършил нещо невероятно.Станал е

...
Приятелят на Натали Трифонова Доан е извършил нещо невероятно.Станал е
Коментари Харесай

Приятелят на Натали Трифонова извърши най-смелия подвиг! Стана донор на баща си в изключително сложна операция

Приятелят на Натали Трифонова Доан е направил нещо необикновено.

Станал е донор на личния си татко, с цел да му избави живота.

Това се е случило при извънредно комплицирана 12-часова интервенция в Турция, където към момента се намира той и се възвръща.

Красивата синоптичка на БТВ Натали Трифонова сега е посетител в предаването „ Търси се... ”. Тя приказва за огромната си обич и направи разобличаване за ужасна злополука, след която майка й е била сред живота и гибелта.

Ето и част от по-интересното, което споделиха Натали и нейната майка.

Натали Трифонова:

„ Майка ми е огромната ми обич и най-важния човек за мен. Когато бях на 10 години, тя се раздели с татко ми, само че тяхната разлъка не ми отрази толкоз прочувствено, тъй като тя не допускаше да изпадам в положение да не се усещам окей. Даваше ми цялата си обич и грижи, с цел да се усещам добре. Сигурно не й е било елементарно. Ние сме извънредно близки, няма нещо, което тя да не знае за мен или аз за нея. Преминали сме границата майка и щерка, и сме в територия на съществено другарство. ”



Най-тежкият ни миг бе преди 3-4 години, когато двете катастрофирахме с мотор на остров Миконос. Имаше заплаха за живота на майка, откакто всичко случи се за секунди. След удара се обърнах и първата ми реакция бе да видя къде е майка ми. Намерих я в безсъзнание, легнала на земята. Това бяха секунди, в които светът ти се срутва и ти не може да мислиш. Линейката пристигна бързо, само че до тогава несъмнено две, три или четири минути бяха безкрайни. В тези минути се молех за живота на майка. Тя пристигна в схващане и бе съответна след удара в главата. Качих я в колата за спешна помощ и попитах къде сме. Тя сподели, че не знае и повтаряше: „ Студено ми е, студено ми е... ” Бях в потрес, а осъзнавах, че би трябвало да се стегна. Хем бях в суматоха, хем се държах, тъй като бях единственият човек, който да й помогне. Първо се обадих на баба ми, след това водех диалози и с други доктори, които са познати на нашите фамилии, с цел да схвана какво е положението на майка. Тогава усетих, че е най-важния човек в живота ми. Случилото се ме промени и когато се върнах в България, стесних кръга от хората към мен...



Доан е детската ми обич, разделяли сме се, всеки един от нас е имал друга връзка и различен човек до себе си, само че намирахме пътя един към различен още веднъж. Двамата го търсим, само че по-компромисния е той. Има по-благ темперамент и е по-добрата част от нашата връзка, като държание и страсти. Аз съм сложен темперамент, доста инатлива. В разногласията постоянно аз съм права, даже да съзнавам, че не е по този начин. Той е спокоен и балансиран, макар, че има моменти, в които го изкарвам отвън релси. По-компромисен човек към мен от него съм нямала.

--

Ванина Трифонова, майка на Натали:



„ Натали е виновна, трезво реагира във значими обстановки. Нейното мнение е най-важно, когато би трябвало да взема решение за сложна обстановка. Най-трудната такава бе, когато катастрофирахме на остров и бяхме единствено двете. Тя има силата и устойчивостта да се оправя с всички ситауции. Тя дава обич и излъчва обич. Благодаря на Господ, че тя е моето дете.



Доан е първата й обич. Като шестокласник отишъл в нейния клас и когато влезнал в класната стая и я видял, споделил: „ Тя ще бъде. ”

Те са и другари, все едно брат и сестра, и всичко. Той е най-близкият й човек. Тя обича да господства, нейното си отстоява. Имаха рецесия в  техните връзки - когато стартира да работи в телевизия и я харесваха, телефонът й непрекъсното звънеше...

Доан стана донор на татко й, донор на черен дроб при извънредно рискова интервенция. Натали стоеше на телефона, приказваха си непрестанно с татко си, до момента в който заспи вечерта. Той и споделил: „ Хайде, обади ми се сутринта, нека да се забележим. ”

Натали влезнала в гримьорната на малкия екран и се разплакала. След това се стегнала, само че след това отново се разплакала... ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР