Приятелството на акрисита Весела Бабинова и Луиза Григорова е едно

...
Приятелството на акрисита Весела Бабинова и Луиза Григорова е едно
Коментари Харесай

Красотата на приятелството и магията на съдбата: Луиза Григорова и Весела Бабинова в очакване

Приятелството на акрисита Весела Бабинова и Луиза Григорова е едно от тези, за които може да се каже, че просто две сродни души са се намерили. Те дори го разказват като " обич от пръв взор ". 

Виж още: Известните българи, които кръстиха децата си в края на лято 2020

" Нашата история с Весела стартира преди 11 години и е от тези връзки, на които се споделя “любов от пръв взор ”. Завършихме в един клас в НАТФИЗ през 2013 година, още същата година И ДВЕТЕ бяхме поканени да станем част от трупата на МГТ " Зад Канала " и сме там до през днешния ден, през годините минахме през какво ли не и все паралелно и напред дружно, а в този момент и двете чакаме още веднъж дружно, първите си деца ", написа преди време Луиза в Instagram. 

Виж още: Ралица Паскалева с необикновено празненство за рождения ден, Салпаров с любовно пояснение

Двете актриси към този момент са в напреднала бременност и напълно скоро ще бутат дружно колички в софийските паркове. Преди часове Луиза Григорова разгласява поредна фотография на двете приятелки. " Най-добрите приятелки постоянно си мечтаят по какъв начин ще работят дружно, ще се омъжат дружно, ще родят дружно и така нататък, и така нататък Е...ние с @vsevesela не сме имали време за тези фантазии, тъй като откогато се познаваме(11 години), ориста прави по този начин, че да сме дружно във всичко! Ама не се майтапя - във всичко ", радва се на другарството им Луиза. 

Виж още: И това му отива: Христо Стоичков - супер дядо! Учи внучката си Миа на лов на риба

Снимката е в действителност очарователна и събира стотици лайкове и позитивни мнения. Бойко Кръстанов оставя емоджи сърце под нея, Ива Екимова - няколко сърца. Нина Николина пък написа, че двете са доста красиви. 

Виж още: Луна шокира в Инстаграм с самопризнание: Махнах двете си плаващи ребра

За Луиза Григорова се знае, че чака момче. Полът на бебето на Весела Бабинова към момента не е оповестен.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР