Приятелството е безценно, но напоследък все повече хора се отчуждават

...
Приятелството е безценно, но напоследък все повече хора се отчуждават
Коментари Харесай

Зодиите, които не обичат да връщат услуги на приятели

Приятелството е скъпо, само че в последно време от ден на ден хора се отчуждават и затварят в себе си. Да познаваш някой и да си другар с него са две разнообразни понятия. Добрите другари са тези, които могат без искания и оправдания да се отзоват когато и да е, когато имаме потребност от тях. Те са подготвени да ни окажат поддръжка и състрадание, да ни дадат скъпи препоръки и да ни успокоят.

За страдание има и такива, които са с нас единствено с цел да ни употребяват. Стане ли напечено, те се покриват вдън земя. Следователно на тях не може да се разчита и рано или късно ние стопираме да се виждаме и да си споделяме с тях.

Три зодии се открояват с това, че не обичат да връщат услугите си на приятелите си. Ето кои са те:

 3 зодии

Близнаци

Зодията, която се слави с двуличния си манталитет. Като цяло, Близнаците имат вежливост и сърдечност, като обичат първи да се сприятеляват с някого. Често пъти това другарство може да се прерасне в другарство. Но за Близнаците лоялността не е присъща. Заради тяхната социалност, те обичат да са заобиколени от доста хора и рядко имат избран другарски кръг. Проблемът е, че избират непрекъснато да откриват нови хора и не помнят за старите си приятелки. Ако някой направи нещо за тях, те рядко се сещат да му върнат същото в подмяна. Празните обещания и вяра са присъщи за тях. Те не го вършат преднамерено, просто характерът им е подобен. 

 3 зодии

Лъв

Характерът на Лъвовете е много изменчив, когато става дума за положително другарство. Ако някой е на върха, Лъвовете могат да му се възхищават и да го предизвикват. Но когато същият човек нещо го закъса, тази зодия може да го умножи по нула.
Ако се нуждаете от помощ, не очаквайте Лъвовете да се притекат и да ви подадат ръка. Те ще се дистанцират от вас и ще се вършат, че им е изникнало нещо доста неотложно. За всичко това виновност има техният придирчив темперамент. Ако желаете поддръжка или помощ от Лъв, гаранцията това да се случи е доста дребна.



Стрелец

Тази зодия доста държи на фамилията и приятелите си. Проблемът при нея е, че Стрелците обичат прекалено много себе си. Тази зодия може да се довери на напълно чужд човек, само че не и да помогне на непосредствен. Те имат непогрешим инстинкт за самозапазване, от него идва особеният им темперамент. Ако желаете от тях пари назаем или някакъв заслон, може би ще ударите на камък. Стрелците обичат да пътешестват и биха дали доста пари, с цел да го вършат, само че в случай че някой другар ги помоли за помощ, те най-вероятно ще си намерят опрощение и ще му откажат.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР