Приятелствата между звезди често са ни леко подозрителни. Цялата тази

...
Приятелствата между звезди често са ни леко подозрителни. Цялата тази
Коментари Харесай

Меган Маркъл със сакото на Серина Уилямс

Приятелствата сред звезди постоянно са ни леко подозрителни. Цялата тази гласност, всички тези пари, можем ли да си представим един чисти връзки без злоба и завист?! Особено когато приказваме за две дами.

Е, Серина Уилям и Меган Маркъл са доказателство, че няма невъзможни неща. Двете са си приятелки още от времето, когато херцогинята на Съсекс бе просто актриса в сериала " Костюмари ". Но откакто стана част от кралския двор, брачната половинка на принц Хари като че ли още повече се сближи с тенисистката.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Serena (@serena) на Окт 16, 2018 в 6:37 PDT

Или най-малко това желае да покаже при всяка комфортна опция. През лятото видяхме Меган да поддържа прочувствено Уилямс на финала на Уимбълдън. Серина пък бе измежду специфичните посетители на кралската женитба в Уиндзор.

И в този момент идва едно сако. Но не нормално сако, а съвременно, малко по-голямо (точно като за бременни) и от марката на Серина Уилямс. Дрехата коства 203 $ и е от новата сбирка. А Меган мигновено се трансформира в рекламно лице , като на уеб страницата на марката се появи нейна фотография със сакото.

 Снимка 384037

По принцип на членовете на кралския двор не им е разрешено да популяризират марки по метод, друг от този да носят техни тоалети. Но едва ли за Меган ще има някаква глоба, че се е появила на уеб страницата на приятелката си Уилямс. Няма спор обаче, че това сако ще се изкупи бързо-бързо.

 Серина Уилямс разплака Меган Маркъл на Уимбълдън
Серина Уилямс разплака Меган Маркъл на Уимбълдън

А брачният партньор на тенисистката трогна всички

При визитата си в студентски кампус съпрузите заложиха на по-небрежна визия, а Маркъл съчета въпросната дреха с панталон и бижута от австралийски марки . Е, тук най-малко си е научила урока - при посещаване в непознати страни се носи нещо на локални дизайнери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР