Приятелски турнир по крикет се проведе в събота, 3 юли

...
Приятелски турнир по крикет се проведе в събота, 3 юли
Коментари Харесай

Турнир по крикет за четвърти шампионски трофей на посланика, проведен в София


Приятелски шампионат по крикет се организира в събота, 3 юли 2021 година на терена на Националната спортна академия " Васил Левски " в Студентски град, София. Турнирът беше проведен от Асоциация Индия с Българската Федерация по Крикет. Това беше четвъртият подобен годишен шампионат по крикет, извършен в София за Шампионския трофей на посланика 2021.

Г-н Ловеш Шарма, президент на Асоциация Индия, осведоми, че три тима по крикет са взели участие в шампионата. Това включваше Индийско-Българския Крикет клуб (IBCC), Крикет клуб на Медицинския университет в София и Крикет клуб на варварите. Победител в шампионата беше Крикетният клуб на Медицинския университет, който завоюва тясно оспорвания мач против Индийско-българския крикет клуб на финала.



Бактиан Тахири (IBCC) получи премията за най-хубав батсман на шампионата, до момента в който Рохит Дхиман (IBCC) беше определен за най-хубавия боулер на шампионата.

Г-н Андрей Лилов, ръководител на Федерацията по крикет на България, съобщи, че ползата към крикета като спорт нараства в България през годините и от ден на ден хора се интересуват от играта.

Посланикът на Индия в България поздрави всички тимове и играчи за отличното показване и даде Купата на посланика като трофей за спечелилия на Крикет Клуб на Медицинския университет и Купата за подгласници на Индийско-Българския Крикет Клуб.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР