Приятелките са това, без което не можем! Рожденият ден на

...
Приятелките са това, без което не можем! Рожденият ден на
Коментари Харесай

Пожелания за рожден ден на приятелка

Приятелките са това, без което не можем! Рожденият ден на другарка постоянно ни изправя пред алтернативата какво да пожелаем.Предлагаме няколко пожелания за рожден ден на другарка, които са сигурно ще я накарат да се усмихне.
Честит рожден ден, блага приятелко! Живей с душата си,  бит със сърцето си, усмихвай се на фантазиите ти! Нека бедата и тъгата постоянно те заобикалят, а щастието в никакъв случай да не спре да те преследва!
Приятелко обичана, цветущ рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш победител във всичко, в никакъв случай да не губиш религия, да обичаш живота, да правиш положително и решително да вървиш към задачите си! Нека цялото благополучие на този свят да бъде твое!
Скъпа приятелко, цветущ рожден ден! Нека положителното в живота ти да се умножава, а злото да изчезне вечно! Нека по пътя си срещаш единствено благополучие, безгранична обич и правилни другари!
Честит рожден, блага приятелко! Пожелавам ти път, изпълнен с хубост и живот, изпълнен с благополучие и обич!
Чести рожден ден, блага! Нека шансът постоянно да е твой сателит и всяко твое начинание да приключва с триумф! Нека любовта в никакъв случай не си потегля от теб! Нека усмивката постоянно озарява лицето ти!
Честит рожден ден, блага! Благодаря на ориста, че те имам в живота си. На този ден желая да ти пожелая доста здраве, благополучие и триумфи. Върви самоуверено към фантазиите си и не забравяй, че аз постоянно ще съм до теб!
Честит рожден ден, приятелко обичана! Желая ти от сърце шанс в живота, доста здраве, наслада и единствено позитивни страсти. Нека всички хора, които те заобикалят, ти носят единствено благополучие, тъй като ти го заслужаваш. Обичам те!
Приятелко блага, цветущ рожден ден! Пожелавам ти в никакъв случай да не се отказваш от фантазиите си, да вярваш в себе си и настойчиво да следваш задачите си. Бъди здрава, щастлива и благословена, тъй като ти го заслужаваш!
Честит рожден ден, блага! Нека това, за което постоянно си мечтала, се сбъдне. Пожелавам ти здраве, с цел да му насладиш, обич - с цел да споделиш щастието си с нея и шанс, с цел да запазиш постигнатото!
Приятелко обичана, плувай самоуверено в океана, наименуван живот! Не поглеждай обратно. Нека всеки твой ден е изпълнен с благополучие и наслада. Нека любовта и вярата са постоянно с теб! Честит рожден ден, блага!
Пожелавам ти 100 аргументи за наслада, 1 000 аргументи за благополучие и милион аргументи, с цел да обичаш живота. Честит рожден ден, приятелко обичана!
Честит рожден ден, скъпа приятелко! Нека сърцето ти прелива от благополучие и наслада, а портмонето - от пари! Пожелавам ти да си все по този начин сполучлива и устремена! Нека взаимната обич и същинското другарство вършат живота ти все по-светъл!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР