Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, написа на стори

...
Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, написа на стори
Коментари Харесай

Приятелката на Неделев: Скоро феновете на Ботев ще разберат много подробности

Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, написа на стори в Инстаграм, че скоро ще излязат всички детайлности към прехвърлянето на полузащитника в Лудогорец.

" Не претърпявам несправедливости и то към толкоз добър човек като Тодор! Най-удобно е да кажете, че е имал предложение за нов контракт (с " по-добри " условия нали?!). Тотална неистина! Другите детайлности ще излязат скоро, щом ще си споделяме истината! Не сме длъжни да се обясняваме, само че почитателите го заслужават! Тодор е потвърдил неколкократно през годините, че не е пресметлив и играе в Ботев за емблемата и за своите почитатели! Бил е до тях и в положително и в неприятно, никой различен не е бил толкоз предан години наред! ”, написа приятелката на някогашната 8-ца на Ботев.

“И последно желаеме да благодарим на управлението на Лудогорец, за показаното почитание и професионално отношение към Тодор! ", написа Терзийска в пост, споделен и от Неделев.

След като прехвърлянето стана факт, Неделев се появи въз основата на " канарчетата " и през сълзи изясни, че Ботев го е продал " за обидно малко пари ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР