Приятелката на прокурорския син от Перник Боряна е заплашвана с

...
Приятелката на прокурорския син от Перник Боряна е заплашвана с
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Прокурорският син от Перник заплашвал приятелката си с убийство?

Приятелката на прокурорския наследник от Перник Боряна е заплашвана с ликвидиране, поради което тя се е обърнала за помощ към органите на реда. Случаят е стихотворец от Софийска районна прокуратура. Младата жена е била подлагана на тормоз от Васил Михайлов и се е страхувала за живота си, научи Lupa.bg от източници в Министерство на вътрешните работи. 

След сигнала за опасността за ликвидиране домът на прокурорския наследник е бил обискиран. Полицията е търсела телефона, от който той е сипел закани към приятелката си. Днес Михайлов е трябвало да се яви в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да бъде разпитан. Образувано е досъдебно произвеждане от Софийска районна прокуратура. Той отхвърля да е отправял закани към жена. 

През юли прокурорският наследник беше пуснат под домакински арест с гривна за следене. Той е упрекнат за нанасяне на междинни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама души, за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, както и за закана с ликвидиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР