Приятелката на най-големия син на президента Доналд Тръмп е тествана

...
Приятелката на най-големия син на президента Доналд Тръмп е тествана
Коментари Харесай

Още един човек от обкръжението на Тръмп е с коронавирус

Приятелката на най-големия наследник на президента Доналд Тръмп е тествана позитивно за ковид, оповестяват американските медии, представени от БГНЕС.
Кимбърли Гилфойл, която се среща с Доналд Тръмп-младши, е пътувала до Южна Дакота, с цел да види речта на президента на Съединени американски щати за празника и фойерверките по-късно.
51-годишната Гилфойл бе неотложно изолирана, откакто стана ясно, че носи вируса при обикновен тест, извършен на всеки, който се чака да влезе в непосредствен контакт с президента, оповестява New York Times.
Пред вестника Серджо Гор - началник на екипа на финансовия комитет на Тръмп, съобщи, че тя е добре и ще бъде подложена на още един тест, с цел да се подсигурява, че диагнозата е вярна, защото е асимптоматична.
" Като защитна мярка тя ще анулира всички идни събития. Доналд Тръмп-младши беше тестван негативно, само че като защитна мярка също се самоизолира и анулира всички обществени събития. ", добави той.
Гилфойл е третият човек, непосредствен до американския президент, който дава позитивен тест за COVID-19, оповестяват американските медии. Пандемията до момента е лишила близо 130 000 живота в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР