Приятелката на Люк Литлър не успя да скрие разбито сърце,

...
Приятелката на Люк Литлър не успя да скрие разбито сърце,
Коментари Харесай

Приятелката на Люк Литлър, 21, изглежда разплакана след разбито сърце на Световното първенство по дартс

Приятелката на Люк Литлър не съумя да скрие разрушено сърце, откакто видя по какъв начин 16-годишната сензация по дартс загуби финала си на Световното състезание от Люк Хъмфрис 7- 4.

Шестнадесетгодишният Литлър завладя шампионата като стихия, само че падна на последното затруднение, макар че водеше с 4-2 след шест сета. Приятелката Елоиз Милбърн, която е на 21, остана потресена от загубата, изключително като дартс състезател и маниак.

След три седмици празнуване на епичната поредност от победи на Литлър, които го доведоха до финала, Елоиз остана унила, когато новият №1 в света Хъмфрис се възползва от грешките на Литлър. Тя беше написала: " Мечтата продължава! " след полуфиналната му победа с 6-2 против Роб Крос, която му донесе обезпечени £200 000 за това, че приключи на второ място.

Двойката се среща, до момента в който играе футболна видеоигра FIFA и макар че живеят на 200 благи един от различен, в този момент се срещат от шест седмици. Елоиз живее с родителите си Фил и Аманда. Доскоро 21-годишната любителка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР