Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, го защити, след

...
Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, го защити, след
Коментари Харесай

Обвиненият в изнасилване Роналдо получи подкрепата на приятелката си

 Роналдо беснее след обвиняванията против него в обезчестяване
Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, го отбрани, откакто 34-годишната американка Катрин Майорга го упрекна в обезчестяване.

Според историята, оповестена от " Шпигел ", случаят се е случил през юни 2009-та година в Лас Вегас, малко откакто Роналдо мина от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид. Немското издание твърди, че разполага с автентичен документ на извънсъдебното съглашение, което Роналдо и Майорга са подписали скоро по-късно.

Според документа португалската звезда е платил 375 хиляди $ на Майорга, а тя се е заела в никакъв случай да не приказва за случката. Роналдо отхвърли информацията, наричайки я " подправена вест ", до момента в който от неговия клуб Ювентус за момента отхвърлят да разясняват. В отбрана на петкратния притежател на " Златната топка " се изрече и неговата другарка Джорджина Родригес.

" Ти постоянно успяваш да превърнеш трудностите, които са пред теб, в действие и мотивация да покажеш какъв брой си популярен. Благодаря ти, че ни караш да се любуваме на всеки мач. Обичам те ", написа Родригес в Инстаграм, представена от БГНЕС.

Заместник-главния редактор на " Шпигел " Алфред Вайнцерл съобщи пред Ройтерс, че списанието няколко пъти се е пробвало да се свърже с Роналдо и юристите му, преди да разгласява историята, само че не са получили отговор.

" Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предходни вести свързани с Роналдо ", разяснява той. Новият юрист на Майорга съобщи пред изданието, че ще се опита да разгласи контракт за конфиденциалност за недействителен и американката ще се опита да съди португалеца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР