Приятелката на Керъл – Барбара Макалей била дълбоко вярващ човек,

...
Приятелката на Керъл – Барбара Макалей била дълбоко вярващ човек,
Коментари Харесай

Легендарен Индийски Гуру Извърши Чудо И Показа Образа На Бог! Уникални Снимки!

Приятелката на Керъл – Барбара Макалей била надълбоко набожен човек, обхванат от страданията на Христос. През 1985 година тя посетила Ашрама на Сай Баба в Индия. Основното събитие денем там се наричало Даршан, когато Сай Баба минавал около събралите се хора и им дарявал своята благословия. По време на събитието Барбара се надявала, че Сай Баба ще благослови два нейни предмета – разпятие и черно-бяла фотография с лика на Христос, копие от Торинската плащаница.

Минавайки около нея Сай Баба взел единствено фотографията, по-късно направил избрани дейности с ръцете си и лика на Христос от фотографията почнал да изчезва, оставяйки след себе си един белия лист. След това още веднъж направил същите придвижвания, като този път на белия лист почнал да се появява човешки лик, все едно лист фотохартия бил потънал в разтвор с проявител. Ето фотографията:



Резултата можете да видите на цветната фотография, където е изобразен възкръсналия Исус Христос с очи цялостни с обич и съчувствие.
По този метод благодарение на своите чудодейни сили Сай Баба вместо отпечатък на мъртвото лице, посочил на света живия лик на Исус. Удивително живите очи на мощния духом човек в реалност трогват до дълбините на душата всеки видял фотографията.

На идната фотография е изобразен Исус Христос на възраст 28-29 години, когато се прибирал назад в Йерусалим от дългото си странствуване в Индия.



Тази фотография има не по-малко забавна история. В Ашрама на Сай Баба пристигнала група хора от Англия. В групата се намирала двойка, в която мъжът бил поддръжник на учението на Сай а дамата последовател на християнската вяра. Баба поканил двойката на изявление, като по време на беседата фотоапаратът на мъжа почнал от единствено себе си да щрака. След проявяването на кино лентата, като групата се прибрала във Англия, на един от фрагментите стоял лика на Исус. При идващото си идване в Индия, Сай Баба попитал двойката дали им е харесала снимката…

Чудесата на Сай Баба предизвикат най-различни реакции в хората. За тези, които са станали очевидци на неговите чудеса излиза наяве, че това не са просто фокуси. Но мнозина, постоянно даже и бидейки очевидци на такова знамение, след несъмнено време се поддават на своя песимистичен разум, който стартира да рисува нови теории и догадки по отношение на видяното и да подлага на подозрение неопровержимите за оня миг доказателства. Тъкмо по тази причина е казано, че вярващия човек е неустойчив в своя избор, а този, който има Знание, има и дълбока убеденост./zahariada.blog.bg/
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР