Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че преди да

...
Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че преди да
Коментари Харесай

Никол: Тенисът вече е любимият ми спорт

Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че преди да се запознае с него, не е разбирала нищо от тенис. Сега обаче нещата радикално са се трансформирали и към този момент това е обичаният спорт на певицата.

" Тенисът към този момент е обичаният ми спорт. Преди да се срещна с Григор не знаех нищо за него. За пръв път гледах тенис по време на негов мач ", разкри Шерцингер пред списание Reveal.

Тя показа още, че възнамерява да прекара Коледните празници дружно с българина и фамилията си в дома си в Лос Анджелис. Освен това певицата разкри и други любопитни обстоятелства от връзката си с Димитров.

" Идеалната вечер за нас се показва в дълга разходка, която да приключи с прелестна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изгледаме и някоя сантиментална комедия, а най-после да си поговорим с чаша вино и хубава музика ", сподели още Никол.

" В момента главното ми предпочитание е да върша музика. Независимо от всичко. Това ще е главното ми занятие през идната година. Отворена съм за опцията за събиране с колежките от Pussycat Dolls. За момента няма нищо доказано, само че има сходен вид. Ще бъде в действителност занимателно, в случай че се случи ", приключи певицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР