Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер и останалите момичета от

...
Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер и останалите момичета от
Коментари Харесай

Приятелката на Григор отхвърли обвиненията, че е била проститутка


Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер и останалите девойки от “Пусикет Долс ” дадоха отговор доста остро на нападките на някогашната си колежка Кайа Джоунс, че е била в “кръг от проститутки ”, вместо в музикална група.

“Ние сме солидарни с всички дами, които самоуверено приказват обществено за ужасните опити за корист с тях, тормоз и употреба. Но ние не можем да застанем зад лъжливите изказвания на други членове на групата, споделили, че са взели участие в действия, които просто не са се случили ”, се споделя в общо изказване на приятелката на Григор Димитров, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика.

33-годишната Кайа разбуни духовете, правейки в “Туитър ” шокиращи разкрития за активността на групата. По думите й, висшестоящи в промишлеността казвали на девойките с кого би трябвало да преспят.

Основателката на групата Робин Антин също отвърна на обвиняванията, наричайки ги “отвратителни, неуместни неистини ”. Тя описа пред медиите, че Кайа в никакъв случай даже не е била част от бандата, а единствено краткотрайно попълнение, което по този начин и не съумяло да навлезе в сектора.

Кайа попада в “Пусикет Долс ” през 2003 година, когато е едвам тийнейджърка, а публично се разделя с нея две години по-късно надалеч преди групата да запише някои от най-големите си шлагери като " Don`t Cha " и " Buttons ".

След разпадането на групировката Никол Шерцингер прави и сполучлива солова кариера.

В момента се заприказва за събиране на групата и е допустимо всичко да е част от добре премислена акция.

My truth.I wasn’t in a girl group. I was in a prostitution ring.Oh & we happened to sing & be famous. While everyone who owned us made the Щатски долар
— KAYA (@KayaJones) October 13, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР