Приятелката на английския младежки национал и играч на Лестър Демарай

...
Приятелката на английския младежки национал и играч на Лестър Демарай
Коментари Харесай

Ограбили приятелката на звезда на Лестър, докато била гола в леглото

Приятелката на британския юношески национал и състезател на Лестър Демарай Грей - Ема Хикман, описа по какъв начин станала жертва на въоръжен обир, до момента в който е била гола в леглото в дома им. Инцидентът се е случил през месец март предходната година, а сега в Бирмингам тече правосъдно дело против нападателите, които отмъкнали 24 000 паунда и бижута. 22-годишната Ема е била застрашена с голям нож и мачете. Атакуващият полузащитник отсъствал от вкъщи си, а младата жена била в леглото с шестмесечното си дете.

“Спях, когато някой влезе в спалнята. Отворих очи, а над мен стоеше мъж с голям нож. Бях гола и останах под завивките. Казаха ми да не шавам и попитаха къде стоят парите и бижутата. Отговорих им, че са в чекмеджето от лявата страна. Всички бяха въоръжени. Единият имаше ужасно мачете. Беше като меч “, описа Ема Хикман през съда.

“Казаха, че гаджето ми е престъпник и попиха по кое време ще се върне вкъщи. Часовникът ми “Ролекс” беше настрана от леглото. Взеха го и споделиха, че приятелят ми ще ми купи нов. Стоях като замръзнала. Страхувах се, защото шестседмичното ми бебе беше с мен. Освен това заплашиха да наранят майка ми, която знаех, че всеки миг ще пристигна на гости”, добави половинката на Демарай Грей.

За причинителите се споделя, че са членове на тайфа, която се смята за отговорна за редица кражби, осъществени в района през последната година и половина. Те са заплашвали своите жертви с мачете, чукове и ножове. При следствието е открито, че в паметта на телефона на един от крадците е непокътната информация за търсене в „ Google “ на думите „ Демарай Грей Лестър “.

Арестуваните Николас Ротеро (34 г.) и синът му Кори (18 г.) са признали виновността си за обира. Друг от обвинените – 18-годишният Тайлър Грийнуей, отхвърля присъединяване.

Процесът продължава.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР