Приятелката му направи интрига. Той ми писа - къде съм

...
Приятелката му направи интрига. Той ми писа - къде съм
Коментари Харесай

Кланият модератор: Гадже завъртя интрига

Приятелката му направи конспирация. Той ми писа - къде съм бил, какъв съм бил, като това беше съпроводено с обиди. Аз се афектирах. Започнах да му пиша. Цялата работа е, че приятелката му е от девойките, които търсят внимание. В един миг той ми извади нож, потегли към мен със закани. Аз какво да направя? Ако съм го блъснал е било от боязън, да мога да се дръпна. Да заставам и да очаквам да ме убият ли? То в България излиза, че или си в пандиза ненаръган, или си ранен в болничното заведение или починал.Той има нож на обществено място, вади го, заплашва ме. В идващия миг аз съм отговорен. Това не е обикновено. Това описа пред БургасИНФО Иван Христов, който бе наръган с нож в бургаския ж.к. „ Меден рудник “. Младият мъж е модератор на известната фейсбук група „ Шофьори Бургас “ и фотосите на кървавите рани бяха публикувани бързо.

Кървавият конфликт се е състоял пред денонощен магазин в „ Меден рудник “, където Иван бил причакан от Антон.

„ Бях в „ Меден рудник “ с мои другари, той потегли към мен в региона до „ Флирта “, там има има магазин денонощен. Явно ме е търсил. Тръгна към мен със закани и закани. Сега отивам да си изкарам второ здравно “, сподели Иван.

В момента той се намира пред отделението "Съдебна медицина " в УМБАЛ-Бургас. "Дойдох да диря правосъден доктор, тъй като от Спешното ми споделиха да дойда в 10 часа. Оказа се, че прегледите били един час - до 9,30 часа, споделиха ми на следващия ден да дойда. Защо да не дойда след две седмици, като мине всичко?! Оправданието беше, че в Спешното не знаели по кое време са прегледите. Всеки трансферира отговорността на другия. ", съобщи Иван.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР