Приятелката ми и аз живеем в различни градове и понякога

...
Приятелката ми и аз живеем в различни градове и понякога
Коментари Харесай

8 истории за това как изглежда любовта

Приятелката ми и аз живеем в разнообразни градове и от време на време се виждаме през уикенда. В един от тези дни и споделих, че няма да мога да дойда, тъй като скрито планирах да я изненадам у тях. И ето ме и мен, блъскам на вратата ѝ с букет цветя, само че никой не отваря. Обадих ѝ се и не можах да допускам къде беше тя: отишла да нас, с цел да ме изненада.

***

Час пик в метрото. Едно момиче ме настъпи, само че вместо да каже каквото и да било, просто ме хвана за ръка нежно и се усмихна. Мисля, че съм влюбен.

***

Видях го пръв път, когато се сблъскахме на улицата. На идващия ден се видяхме в един магазин – аз влизах, а той излизаше. Помислих си, че е орис и попитах другарка за него – тя беше с мен първия път. Оказа се, че приключва и учи в нейното учебно заведение. Тя ни срещна и останалото е история.

***

Получих известие от жена ми: „ Скъпи, направих страхотна салата от райска ябълка, чесън и зеле! Чакам те у дома! “ Нещо ме кара да си мисля, че скоро ще ставам татко.

***

Леля ми беше сама до 35. На всички въпроси, по отношение на търсенето на мъж, тя отговаряше с това, че не е намерила „ Единствения “. Седеше тя в едно кафе с дядо ми, когато около нея минал някакъв мъж. Леля ми единствено съумяла да каже: „ Той е! Усещам го! “ и хукнала към него. Минаха 20 години, а те към момента са дружно.

***

Аз съм дребна, а мъжът ми е голям. Вечер ме обгръща и по този начин задрямвам изцяло в ръцете му. Горещо ми е и тясно, само че няма по какъв начин да избягам. Ако го помоля, отпуска хватката, само че когато заспи, сме отново в първична позиция. Сега е на бизнес пътешестване и с наслада посрещнах свободата. Само че, не напълно. Оказа се, че мога да заспя единствено на тясно в неговата прегръдка.

***

Годеникът ми ми предложи на първия ден, в който се запознахме. Мислих се, че се майтапи и му отхвърлих, макар че бях сигурна, че той е мъжът за мен още в първите секунди. По-късно ми изясни държанието си с „ Не знам какво беше това, само че знаех, че желая да сме семейство от момента, в който те срещнах. “ И по този начин стана - семейство сме от девет години.

***

Тя беше първата ми обич. Бяхме бясно влюбени един в различен. Но си мислих, че съм прекомерно млад а сериозна връзка и я замених с алкохола и приятелите ми. Сега съм на 27 с шест години празненства и несериозни афери. Наскоро я срещнах в един мол. Щастливо омъжена е и има наследник. Седнахме на кафе и си говорихме с часове за предишното. И двамата си признахме, че връзката ни е била най-хубавото нещо и за двамата по това време. Прибрах се и избухнах в рев. Колко съм бил малоумен да заменя любовта на живота си за това. Не пускайте „ вашите “ хора да си отидат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР