Приятели сме с петте съседни страни, целият демократичен свят е

...
Приятели сме с петте съседни страни, целият демократичен свят е
Коментари Харесай

Заев: Трябва да сме приятели с България, ще спечелим от това

Приятели сме с петте прилежащи страни, целият либерален свят е наш другар, половината от тях към този момент посетиха Република Северна Македония през последните две години и половина, всички водачи пристигнаха, папата също пристигна. Всички пристигнаха да насърчат този многоетнически народ, че той е на верния път и че по този начин би трябвало да продължи.
Това съобщи в изявление за организация МИА водачът на СДСМ Зоран Заев, отговаряйки на въпроса за връзките на страната със съседите и дали чака нови блокади от някои от тях в идния интервал.
" Няма повече загради. Постигнати са съглашения, осъществяването на споразуменията е в ход и се задържа на четвърта глава поради Гоце Делчев. Както взехме решение предходните три исторически глави с шест исторически фигури, имам вяра, че ще продължим и по-нататък да ги позволяваме въз основа на благосклонност и шанс от двете страни.
Имаме съглашение за добросъседство и споделяме тази обща история. Трябва да изградим другарство, да бъдем още по-близки и да си сътрудничим, с цел да донесе това стопански и каквито и да било други изгоди както на македонците, по този начин и на българите, и на двете страни, тъй като това е духът на съглашението ", сподели Заев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР