Приятели, след дълго лятно отсъствие тук, време е да съобщя,

...
Приятели, след дълго лятно отсъствие тук, време е да съобщя,
Коментари Харесай

И Марин Николов напуска Нова телевизия

" Приятели, след дълго лятно неявяване тук, време е да оповестя, че и аз напущам Нова. Официално от през днешния ден ". Това написа в своя Фейсбук профил журналистът Марин Николов.
" Случва се със забавяне по отношение на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова, откакто на 31.05. медията предложи на трима ни нови работни условия. Алтернативата, в случай че не се съгласим, беше разлъка с малкия екран. Забавянето на избора ми пристигна поради отпуск в Съединени американски щати, който бях възнамерявал още от зимата за целия юни. Последваха и летните отпуски на управлението. Поисках елементи по предлагания от Нова контракт с мен, от там се съгласиха на някои корекции по него, само че аз не одобрих офертата. Човек би трябвало да има вяра в средата към себе и нещата, които прави там. С такава религия и отдаденост работих години наред в Нова, само че не и в този момент. Нито напоследък ", отбелязва още Николов.
" Гледаме напред. На множеството сътрудници, с които медията ме срещна от 2003-та насам, огромно благодаря! Оператори, монтажисти и водачи, на Вас също! Благодарности към най-близките от екипа зад кадър - скърбя за незавършените и може би десетките незапочнати истории и журналистически следствия, които можех да приготвя с Вас. Благодаря на всички за вниманието и признанието! Да си пожелаем величие измежду толкоз “главанаци ” в близост! ", приключва обявата си Николов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР