Приятели, роднини и близки на Димитър Малинов излязоха на пореден

...
Приятели, роднини и близки на Димитър Малинов излязоха на пореден
Коментари Харесай

Протестиращи се събраха на лобното място на Димитър в Цалапица СНИМКИ

Приятели, родственици и близки на Димитър Малинов излязоха на следващ митинг в Цалапица.

Този път хората се събраха на хипотетичното лобно място на 24-годишния Митко, което преди дни беше разкрито в следствие на Тина Ивайлова.

Мястото не е това, което двамата близнаци Валентин и Борислав Динкови, които са арестувани за помагачество при убийството му, демонстрират на проверяващите, написа. Припомняме, че основният заподозрян Рангел Бизюрев към момента не е задържан и не е ясно къде се намира към днешна дата. Той пътува дни след закононарушението от София за Германия и оттогава следите му се губят. 

Вече повече от два месеца околните на Митко излизат на митинги, с цел да упорстват за правдивост. 

" Аз съм Митко и няма да мълча " са виковете от довечера. 



Майката на починалото момче Атанаска Бакалова уточни прочувствено, че от самото начало на полицията е показвано лобното място на момчето. 

" Защо ние то първия ден казвахме, че тук е мястото, само че никой не ни вярваше. Тук е лежало тялото на моето момче, до момента в който не са го взели да го погребват. Тръгнали са жив да го погребват ", уточни Бакалова. Тя още един път настоя и тримата участници в гибелта на сина ѝ да си понесат отговорност наедно. 

" Пуснах зов - който знае нещо, да пристигна и да приказва с мен. Но никой не пристигна да приказва с мен от тези, които са знаели. Защо два месеца това момиче, пред което става телефонното позвъняване, мълчи. Всички я познаваме ", уточни дамата. 

Събралите се резервираха едноминутно безмълвие в памет на Митко. 



Вижте повече в следствието:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР