Приятели, прочетох много коментари относно поведението на български боксьор след

...
Приятели, прочетох много коментари относно поведението на български боксьор след
Коментари Харесай

Алгафари: Кубрат Пулев трябваше да се извини за петното, което лепна на всички нас

Приятели, прочетох доста мнения по отношение на държанието на български боксьор след боксова среща в Калифорня и се възмутих, за това ще споделя някои мисли с вас.

Има две гледни точки. Едната е съгласно разпоредбите за дадена страна, а втората е съгласно възпитанието. И двете се сплотяват към едно, персоналното пространство е неприкосновено. Всеки може да допусне всеки в персоналното си пространство и това е негово право. Никой няма право да нахлува в персоналното пространство без единодушие. само че очевидно мутренското държание от преди години, че момиче, отишло да се забавлява и танцува в дискотека, значи е отишло да да си търси с***. Много мутри с помощта на грубата си мощ, охранителите към него и безнаказаността, си позволяваха да дърпат девойките по тъмните кьошета или в тоалетните и да ги насилват. Онези мутри тогава, си фантазираха, че облечената с **о, изглеждащото красиво момиче е длъжно да задоволи нагоните им. За тях всяко такова момиче е " К***а " и раз**ретина, каквото и да значи това.

Обяснението, че някой имал адреналин допълнително, тъй като до доскоро се е бил и е разумно мачовски да мляска кореспондентка е неуместно. Гледали сме доста спортисти след боксови мачове и други гладиаторски борби само че не съм виждал Джошуа да се нахвърля по този метод. Ако адреналина след мача е повода, то е разумно щом свърши играта такива да ги затварят в кафези до момента в който не им мине мерака.

И вместо да се извини боксьорът за постъпката си, която е позор за цялата ни нация, той и екипът му взеха решение, че ще покажат от частното си празненство, по какъв начин репортерката се радостни и какъв брой е лъжлива в завеждането на делото, че е златотърсачка, низък парцал, и нашите мачовци я нарекоха " к***а ".Ще обясня каква е повода за направеното от нея. След излъчването на прословутата целувка, евентуално доста хора в цивилизионните страни са се възмутили и са я упрекнали, за какво е разрешила това. За да се отбрани от упреците в тези страни е длъжна да изиска отплата. Нещо както преди години е предизвиквало дуели. Сега дуелите за засегнатост се вземат решение в съда.

Това, че отишла на празненството по-късно, това е работата ѝ като кореспондент. Там тя има право да седне в скута на който си изиска, тъй като тялото е нейно и тя преценя на кой ще го отдава.Явно в тази ситуация боксьора не е бил оня, който тя е поискала.И по този начин стигаме до разпоредбите. Когато си в страна в която има такива правила си задължен да ги спазваш. Не можеш да закачаш, дърпаш, целуваш, насилваш никой, дори да си прославен боксьор.За сходни случки претендент за президент на Франция бе наказан. За сходни дейности няколко боксьора в Съединени американски щати бяха наказан и лежаха в пандизите. Нямаше ли кой да изясни на боксьора ни тези правила? Нямаше ли кой да му подскаже, че обяснението с първичността му, емоционалността му, адреналина му са още по-обидни. Мисля, че той трябваше да се извини и да откри метод да почисти петното върху себе си, което се лепна и на всички нас.

Пиар специалистът Нидал Алгафари, Facebook

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР