Приятели, невъзпитаният бабобиец се извини! Така се извини, че за

...
Приятели, невъзпитаният бабобиец се извини! Така се извини, че за
Коментари Харесай

Алгафари: Ще се извинят ли „работодателите“ като бабобиеца, или ще чакат опрощение на задълженията

Приятели, невъзпитаният бабобиец се извини! Така се извини, че за мен най-малко, обидата се усили. Видно бе, че го е сторил с цел да резервира поста му. Видно бе, че в случай че можеше да се изсули от тази обстановка би го направил с още по обидни думи, само че кокала...Кокала...
Извинението при сходна обстановка е подаване на оставка от поста, който е заемал когато се е изказал толкоз невъзпитано. Оставка няма да има и това е видно за какво? Защото кокала е нахапан.

Но в този момент следва и нов въпрос. Дали " работодателите ", които застанаха зад неговото неблагоприличие ще се извинят или те друго ще сторят? Ще продължат да се умилкват към сходни на този некултурен бабобиец щото чакат следващото опрощаване на отговорности. Вече на два пъти на индивиди от техните среди им се опростиха няколко милиарда Данък добавена стойност. Или пък се чакат да приберат още няколко милиарда от сходство на КТБ и да се размине?

Най-вече партията, която оглавява този некултурен бабобиец, ще се извини ли на гласоподавателите, които гласоподаваха за нея? Или те одобряват това за обикновено?

Аз не одобрявам извинението му поднесено по този метод и не преставам да имам вяра, че мястото на невъзпитаните бабобийци не е в публично политическия живот на страната ни!

Пиар специалистът Нидал Алгафари, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР