Приятели на накълцаната от изверга Георги Георгиев - Дебора М.

...
Приятели на накълцаната от изверга Георги Георгиев - Дебора М.
Коментари Харесай

Ето я Дебора от Стара Загора! Нейни приятели разказаха за нея и показаха СНИМКИ

Приятели на накълцаната от изверга Георги Георгиев - Дебора М. разгласиха нейни фотоси, с цел да разсеят подозренията за личността й. В последните два дни тролове в обществените мрежи, евентуално другари на бруталния садист Георги, настояват, че 18-годишното момиче било " долна наркоманка ".

Всъщност същите са изказванията на самия комплексар, който в персонален чат след зверството е оповестил Дебора за ревностна наркоманка, която е влюбена в него. Истината обаче се оказа напълно друга - Дебора е красиво момиче, което има безоблачен и привлекателен тип.



Дебора

Имала е неблагоразумието да завърти къса аватнюра с Георги Николаев Георгиев, който се оказа с жена и дете и извънредно психопатично държание, особено за най-опасните социопати. 

Междувременно стана ясно, че с изключение на, че я е удрял, има строшен нос, той е остригал дългата ѝ коса и я е рязал с макетно ножче 21 пъти, в резултат на което са ѝ направени 400 шева, с цел да може раните да зараснат по-бързо.

Припомняме, че след бруталното действие Георги бе пуснат на независимост без мярка, защото лекарите са окачествили пострадванията като лека телесна щета.

Момичето се затваря у дома и не беседва с никого до оня ден, когато нейната майка и близка вземат решение да опишат на цяла България и света за случилото се.

Като лавина цялото общество остро осъжда този нахален акт на свирепост и експанзия. След медийния и публичен напън причинителят бе задържан за 72 часа, а момичето разпитано още веднъж. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР