Приятели,лидерите на победилите от последните избори партии ще умуват над

...
Приятели,лидерите на победилите от последните избори партии ще умуват над
Коментари Харесай

Алгафари: Защо се говори за квота на четири политически формации, а се премълчава за петата

Приятели,

водачите на победилите от последните избори партии ще умуват над съотношението при разпределянето на министерски, зам. министерски, регионални, агенционни и управителен постове. Ще работят по формула 8:5:4:3 или нещо сходно.

Защо?

И на четиримата водачи им е ясно, че са равнопоставени в основаването на държавното управление. Без гласовете на която и да е партия държавно управление няма да има. Това, че едни са изгряли на политическия хоризонт от няколко месеца, не е причина да имат повече от другите, обръгнали десетилетия в политическите борби.

" А " тимът?!

Новите спасители на Родината ни, твърдяха преди време, че всеки ще извади най-хубавото и с него ще цака на масата. Ами, в случай че най-хубавото е единствено от една политическа партия и това е Демократична България или Българска социалистическа партия или Има Такъв Народ или Политическа партия? Дали по-важно е качеството или квотата?

Нов морал?

Дали търсещите нов морал в политиката, ще одобряват за пръв сред първите човек, нарушил конституцията? Дали новият морал включва ДКК и БРРБ.

Петият детайл?!

Защо се приказва за квота на четири политически обединения, а се премълчава за петата. Каква ще е квотата на президентската институция? Дали господин Рашков е най-хубавото от Политическа партия или Българска социалистическа партия или е петата колона? Министър Денков от чия квота ще е?

Нов морал.... нови илюзии!, написа Нидал Алгафари в персоналния си профил във фейсбук.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР