Приятели - колкото и банално да звучи, благодарение на тях

...
Приятели - колкото и банално да звучи, благодарение на тях
Коментари Харесай

3 знака, че тези хора не са ви истински приятели

Приятели - колкото и тривиално да звучи, с помощта на тях животът ни става доста по-богат и благополучен. Те са неразделна част от живота ни, а откровените и същински другарства се трансформират в източник на ежедневната ни наслада. Приятелствата построяват нашите персони, употребявайки връзки, учредени на взаимна добрина, почтеност и доверие. Те ни карат да се усещаме в сигурност, като имаме човек, с който можем свободно да обсъждаме всяка тематика.

За страдание, има обаче и " подправени другари ". Тези, които непрестанно вземат от нас, изсмукват силата ни, гледат непрекъснато личното " Аз ".

Как да разберем кои са те? Тези значи ще ни дадат предизвестие, че е време да се разкараме от тези хора...и колкото по-бързо, толкоз по-добре.

1 - Те не честват вашите триумфи

Когато постигнете триумф или се случи нещо значимо в живота ви, същинските другари постоянно ще са подготвени да отпразнуват случая с вас.

Вашите " невероятни " другари ще проявят доста по-малък интерес към тази тематика. Ревността им към вашите триумфи ще ги накара да се притеснят за личната си обстановка. Основното предписание е, че когато постигнете повече в сравнение с те могат, те ще станат нещастни. Те принудително ще отклонят вашите триумфи, ще подценен вашия принос или ангажираност към идеята, предполагайки, че просто сте имали шанс.

2 - Взимат повече, в сравнение с дават

Няма нищо неприятно във обстоятелството, че приятелите разчитат един на различен понякога. Проблемът поражда, когато описът с молби / упования или даже претенции за помощ от вашия другар е безпределно дълъг. Понякога границата сред това да помагаш по другарски метод и да позволиш да бъдеш експлоатиран може да бъде доста тънка, заради което е мъчно да се види.

Лампата за тревога би трябвало да ви светне, когато другар употребява вашата благотворителност за по-дълъг интервал, без минимум разстройване, без да дава нищо в подмяна.

3 - Те са надалеч от вас, когато имате потребност от тях

Истинските другари елементарно балансират всичките си действия, отговорности и взаимоотношения със съществуващите другарства. Въпреки че всички сме непрекъснато заети, същинските другари постоянно ще отделят време един за различен. Това не значи, че би трябвало да се срещате всеки ден, че ще прекарвате дълги часове по телефона. Важно е да сте в течение с нещата, които ви засягат един различен.

Приятелството става невероятно и рисково, когато единствено едната страна се пробва да го поддържа живо. Тези " същински " другари ускоряват контакта, нормално по време на рецесия. Тогава те чакат да вдигнете телефона, когато ви се обадят с проблем. Молят за помощ без минимум разстройване, само че не участват, когато обстановката се обърне и имате потребност от тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР