Приятели, колеги, минувачи оставиха цветя и свещи на мястото, където

...
Приятели, колеги, минувачи оставиха цветя и свещи на мястото, където
Коментари Харесай

Цветя и свещи на мястото на катастрофата – в памет на Милен Цветков

Приятели, сътрудници, минувачи оставиха цветя и свещи на мястото, където през вчерашния ден почина при тежка злополука известният публицист Милен Цветков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На мястото до метростанцията бяха сложени цветя на мантинелата до пътното платно, подложен беше и надпис „ Справедливост ". Свещи в памет на Милен Цветков осеяха тротоара, някои, подредени във формата на сърце.

„ Много персонално е. Всички знаем за какво - гибелта на Милен. Това е моето последно довиждане с него. Има моменти, в които думите са непотребни ", сподели жена, която пожела да остане анонимна пред нас, само че сподели, че Цветков е бил безценен за нея човек.

На мястото бяха сложени бележки с искане за правдивост и съответно наказване за 22 годишния мъж, направил действието.

Александър Димитров живее в региона и пристигна с велосипеда си, с цел да остави цвете на мястото. Той сподели, че от известно време там се движат с висока скорост и прикани страната да се погрижи за сигурността на жителите си, а не да се оправдава с рисковия вирус, който върлува в страната.



„ Можех да съм аз, можеше да е жена ми. Ние живеем тук наоколо. Никой даже нямаше да разбере. Милен беше извънреден публицист и човек. Лично аз съм му обожател. Сега знаем за тази изродщина единствено тъй като е той ", сподели със сълзи в очите Димитров и добави, че поради безразсъдното шофиране ние би трябвало да сме гетото на света.

Той сподели още, че ще даде своят заем на доверие на основния прокурор Иван Гешев, в случай че съдът реализира оптималната присъда за причинителя.

Припомняме, че известният ефирен водещ Милен Цветков почина в жестока злополука. Фаталният конфликт сред два джипа стана край мол в София точно на Великден.



Вчера към 18 ч. 22-годишният Кристиан Николов, който управлявал джип Ауди удря спрелия пред него на червен светофар автомобил, каран от Милен Цветков. Вследствие на конфликта автомобилът на Цветков изхвърча на 20 метра вътре в кръстовището. Екипите на Спешна помощ идват на място след минути. Милен Цветков е имал пулс, само че при идването в „ Пирогов " е умрял.

При изработен тест за упойващи субстанции, тестът на 22-годишния лидер е реагирала на канабис и амфетамин. За това закононарушение, наказването, което се планува, е от 3 до 15 години за причиняване на гибел след приложимост на алкохол или упойващи субстанции.

Шофьорът, предизвикал тежката злополука, при която почина Милен Цветков, е наследник на изпълнителния шеф на „ Винпром - Карнобат " Десислава Николова. На Кристиан Николов през днешния ден бяха повдигнати обвинявания, майка му също е арестувана. Впоследствие се оказа, че синът на депутата Лъчезар Иванов е пътувал в джипа с Кристиан Николов, той също ще бъде разпитан. На предната седалка до Кристиан Николов е седяло момиче.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР