Приятели и колеги на Милен Цветков организираха преди часове набирането

...
Приятели и колеги на Милен Цветков организираха преди часове набирането
Коментари Харесай

5000 лв. вече дарени за децата на Милен Цветков

Приятели и сътрудници на Милен Цветков проведоха преди часове набирането на благотворителни средства за децата на известния тв водещ.

" Милен се грижеше напълно за децата си. Той живееше от заплати, не беше на рушвети. Синът му Боян е на 8 години и остана сирак ", споделиха от групата, която инициира събирането на средства за наследниците на журналиста.

Кампанията е в уеб страницата " Платформата.бг " и задачата й е да събере 100 000 лева до 19 юни 2020 година Впрочем първото подаяние към този момент е реалност. То е направено от Гроздан и Цецка Караджови и е на стойност 5000 лева

Ето тексът, който беше оповестен единствено преди минути в уеб страницата за щедрост:

" Журналистът Милен Цветков почина в тежка злополука на столичния бул. " Черни връх " в неделя 19 април. Милен е събитие в българската публицистика. Водещ с темперамент, неговата работа не оставяше безпристрастни фенове.

Милен Цветков оставя две деца, едното на 8 години. Негови сътрудници публицисти и другари започват дарителска акция в поддръжка на децата му. Средствата се събират и ще се разпределят с административната поддръжка на Фондация „ Работилница за цивилен начинания “.

Целта на акцията е да обезпечи средства на децата за тяхното обучение, грижа и поддръжка, която татко им при други условия би им обезпечил. " /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР