Приятел в нужда се познава. Старата максима намери ново потвърждение

...
Приятел в нужда се познава. Старата максима намери ново потвърждение
Коментари Харесай

Ланс Армстронг пристигна в Германия да подкрепи Ян Улрих

Приятел в потребност се познава. Старата максима откри ново удостоверение в лицето на американската легенда в колоезденето Ланс Армстронг, който дойде в Германия, с цел да окаже поддръжка на един от най-големите си противници в кариерата Ян Улрих. Бившият немски колоездач е в съществено усложнение, откакто се замеси в съществени неприятности и попадна в психиатрическа клиника за лекуване от паник офанзиви. Победителят в Тур дьо Франс 1997 първо нахлу в частен парцел в Испания, благосъстоятелност на артиста Тил Швайгер, а няколко дни позкъсно беше арестуван във Франкфурт за нахлуване против продажница.

A post shared by Lance Armstrong (@lancearmstrong) on Aug 18, 2018 at 10:02am PDT
Двамата с Армстронг, който беше лишен от седемте си трофеи от Тур дьо Франс поради допинг, бяха известни с джентълменските си връзки макар огромното си съревнование на шосето.
“Радвам се, че прекарах един ден с този човек. Мнозина знаят, че доста обичам Ян Улрих. За мен той беше специфичен противник. Винаги съм се отнасял с почитание към него, той ме мотивираше извънредно. Сега моят другар минава през тежък интервал. Пристигнах в Германия, с цел да бъда до него няколко дни. Моля всички да поддържат Ян в мислите си и молитвите си. Сега той се нуждае най-вече от нашата подкрепа”, написа Армстронг в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР