Приятел в нужда се познава“ гласи старата поговорка. Приятелят е

...
Приятел в нужда се познава“ гласи старата поговорка. Приятелят е
Коментари Харесай

Какво превръща всяка зодия в добър и верен приятел?

„ Приятел в потребност се познава “ гласи остарялата сентенция. Приятелят е индивидът, който постоянно е до нас, оказва помощ ни в сложни обстановки, изслушва и утешава, не съди, а поддържа. Истинско благосъстояние е да имаш подобен човек в живота си, тъй като приятелите са фамилията, което самичък си избираш. Вижте в канала във vbox7:

Овен

Вие сте прями и постоянно назовавате нещата с същинските им имена. Ако вашият другар е в неприятна обстановка, вие му отваряте очите. И най-много – помагате му да се оправи с компликациите.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Feb 22, 2020 at 2:51am PST

Телец

Вие сте занимателни, а от време на време тъкмо от това се нуждаят приятелите ви. Знаете по какъв начин да ги успокоите и разсмеете, когато са на ръба да се разпаднат. Знаете по какъв начин да ги накарате да се усещат добре още веднъж.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Feb 13, 2020 at 1:41am PST

Близнаци

Вие сте добър слушател. Без значение защо се оплакват приятелите ви, вие сте там, с цел да ги слушате. Могат да се разплачат. Могат да крещят против живота. Те могат да ви кажат безусловно всичко, тъй като ще бъдете там да ги изслушате.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Feb 10, 2020 at 8:30pm PST

Рак

Вие сте като педагог – когато пристигна време да се разчиства каша, вие сте първият, който подава ръка за помощ. Вие сте този със препоръките, този, който постоянно знае какво да прави.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Feb 7, 2020 at 1:27pm PST

Лъв

Вие привиквате хората – когато някой се държи неприятно, го уведомявате. Вие държите околните си на земята и им хвърляте по едно око дали всичко е наред.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Feb 1, 2020 at 1:26pm PST

Дева

Вие сте надъхващ другар. Всеки път, когато непосредствен човек разгласява селфи или се настройки, преди да излезе с вас, вие му казвате какъв брой добре наподобява. Карате околните си да се усещат уверени и секси.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Jan 26, 2020 at 2:21pm PST

Везни

Вие сте прощаващ другар. Ако другар за известно време изчезва от лицето на Земята и не ви се обажда, тъй като претърпява сложен интервал, вие му простите. Ако има неприятен ден и работи прочувствено, вие му простите. Ако закъснее за среща или му отнеме прекомерно доста време, с цел да отговори на известията ви, вие му простите.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Jan 26, 2020 at 2:21pm PST

Скорпион

Вие сте лоялни другари. Винаги защитавате и сте на страната на околните си хора. Ако някой приказва нелепости за тях, вие ще ги отбраните. Никога няма да оставите някой да ги нагрубява, до момента в който сте в близост.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Nov 8, 2019 at 9:14am PST

Стрелец

Никога не съдите. Вашият другар би могъл да признае най-дълбоките ви, най-мрачните ви секрети и вие не бихте се разсърдили, нито бихте почнали да ги гледате по друг метод. Вие също сте преживявали компликации, тъй че не се държите високомерно и наперено. Хората от време на време бъркат и вие просто го приемате.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Oct 29, 2019 at 4:05pm PDT

Козирог

Подкрепящи сте. Когато ваш другар желае да направи нещо, без значение дали е да предложения на среща индивида, който харесва, или да кандидатства за нова позиция, вие го карате да се усеща като че ли към този момент е постигнал задачата си. Уверявате се, че околните ви знаят, че същински вярвате в тях.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Jun 15, 2019 at 5:34am PDT

 Водолей

Вие сте брутално почтени. Ако ваш другар преследва неверния човек, вие ще го върнете в действителността. Ще поговорите с него и ще се уверите, че в последна сметка няма да се нарани.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Feb 1, 2019 at 11:43pm PST

Риби

Вие сте настоятелни, само че по добър метод. Ако има концерт или филм или ресторант, на който желаете да отидете, ще планирате деня с приятелите си. Ще ги насърчите да дойдат с вас и да си прекарат добре.
               

A post shared by (@friends.is.best) on Nov 6, 2018 at 12:31pm PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР