Приятел от Америка ми каза, че в България управлява опозицията.

...
Приятел от Америка ми каза, че в България управлява опозицията.
Коментари Харесай

Борисов: Приятел от Америка ми каза, че в България управлява опозицията


Приятел от Америка ми сподели, че в България ръководи опозицията. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който се срещна с новоизбрания кмет на Нова Загора Галя Захариева.

" Противниците ни не знаят нищо. Те не знаят кой какъв е, събрали се комунисти и жълтопаветници. Те не си познават претендентите. Не знаят кои са техните представители. Единият е наследник на кмет – червен, а се състезава за сините. Да не ги наскърбяваме, тъй като задачата не е това, а да им покажем, че работата си има своето значение ", добави той.

Борисов още веднъж подхвана актуализацията на бюджета, като уточни, че е била " рядко слаба ". Според него, единственото, което е имало в него са парите за пенсионерите. Лидерът на ГЕРБ, обаче означи, че растежът в пенсиите действително се равнява на 1% поради високата инфлация. 

„ Когато по 50 лева отпускаше нашето държавно управление при 1,2% инфлация, те си бяха 50 лева Сега те с един пазар си отиват. Трябва да се върнем към времето, когато Гечев, който в този момент е професор, международният първенец по банкрутиране на банки, над 20 и недостатък, в този момент взе участие в договарянията. По негово време за 3 000 лева пенсия се купуваха 2 хляба “, сподели Борисов.

" Костадин Ангелов си отбрани лекарите в бюджета, с цел да изправим бюджета на Асен Василев. Не да го изправим, а прекроим, с цел да има, въпреки и незадоволително, и за лекарите, и за медицинския личен състав, и за земеделието. 300 милиона лв. повече за земеделието. Това го нямаше в бюджета. За служителите на реда, пожарникарите, учителите, религията – и за православната, и за джамиите. Свършихме голяма работа, с цел да им компенсираме индустриалния ток. През бюджета защитихме бизнеса от държавното управление. ", разяснява още някогашният министър председател. 

Той подлага на критика и мярката на кабинета „ Петков “ за 25 ст. отплата на литър гориво.

" Първо би трябвало да направя опашка и да запитвам на касата дали изплащат 25 стотинки и в случай че не изплащат, би трябвало да търсим друга бензиностанция. Ами и в случай че там не изплащат? Те те вкарват в огромната бензиностанция, където изплащат. Ами ето ти монопол, те са се разбрали ", възмути се Борисов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР