Приятел на Кристиан Брюкнер каза, че е звъннал на следователи,

...
Приятел на Кристиан Брюкнер каза, че е звъннал на следователи,
Коментари Харесай

Приятелят на Кристиан Брюкнер казва, че е звъннал на полицията, работеща по случая с Мадлин Маккан, след като тя изчезна

Приятел на Кристиан Брюкнер сподели, че е звъннал на следователи, работещи за родителите на Мадлин Маккан, с цел да предизвести за „ в действителност рисковия “ педофил една година откакто тя изчезна.

Хелге Бушинг познаваше германеца – основния обвинен в тази ситуация на Мади – когато и двамата живееха в Алгарве. Той сподели, че е предизвестил някогашния детектив на RUC Дейв Едгар през 2008 година

Бъшинг преди този момент твърди, че германецът му споделил, че „ тя не е крещяла “, когато обсъждали случая на Мади в испански бар през 2008 година Бъшинг съобщил на Скотланд Ярд през 2017 година, което провокира продължаващото интернационално полицейско следствие против 47-годишния Брюкнер.

Това докара до назоваването на немската полиция през 2020 година като човек, виновен за „ отвличането и убийството “ на Мади. Вчера Бушинг даде показания в процеса против изнасилвача за несвързани полови закононарушения, за които се твърди, че са осъществени в Португалия.

Той сподели на съдиите по какъв начин е намерил видеокамера в къщата на Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР