Приянка Чопра показа годежния си пръстен по време на парти

...
Приянка Чопра показа годежния си пръстен по време на парти
Коментари Харесай

Приянка Чопра показа годежния пръстен

Приянка Чопра сподели годежния си пръстен по време на празненство в Мумбай, Индия. 36-годишната актриса се е снимала със своя другарка и без срам размахала украшението на дясната си ръка.

Равена Тандон, известна актриса в Боливуд качи в профила си в Instagram своя фотография с Приянка. На нея се вижда по какъв начин половинката на Ник Джонас я е прегърнала през шията.

Припомняме, че Прианка и Ник се сгодиха предишния месец. През май двамата бяха уловени от папараците по време на няколко техни срещи в Лос Анджелис. Американски таблоиди показват, че красивата индийка е срещнала по-младото си гадже с майка си през юни. Тогава тя му посочила и някои забележителности от родната й страна.

"Те са доста щастливи. Той в действителност има съществени планове към нея. Неговото семейство доста се радва за връзката сред двамата ", сподели непосредствен другар на артиста.

Прианка Чопра е с 11 години по-голяма от Ник Джонас. Двамата споделят, че за тях разликата няма значение и гледат да не обръщат внимание на писанията по медиите за това.

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР