Приянка Чопра може тепърва да пробива в Холивуд, но от

...
Приянка Чопра може тепърва да пробива в Холивуд, но от
Коментари Харесай

Кой се подигра с Приянка Чопра

Приянка Чопра може занапред да пробива в Холивуд, само че от дълги години е в светските среди и доста добре знае какъв брой нетактични и даже злобни могат да бъдат хората. А от теб, като звезда, се чака постоянно да си съвършен.

Съпругата на Ник Джонас към момента си спомня преживелица от 2000 година, която е присъединила и в автобиографичната си книга Unfinished. Тогава тя е едвам на 18 години и печели короната на Мис Свят. Тя взема решение да употребява насъбраната популярност около състезанието и незабавно се насочва към кино средите. Но първият й допир с промишлеността е много противен.

Първият режисьор, с който Чопра се среща, й декларира в прав текст, че би трябвало да си направи промяна на гърдите и дупето, с цел да пооправи малко пропорциите си, както и да поправя челюстта си . А нейният тогавашен сътрудник единствено се съгласява с мнението, че би трябвало да легне под ножа, в случай че желае да има кариера на актриса.

Това изявление съумява надълбоко да обиди Приянка, която е отишла на диалог за съответен филм, а тематиката бързо се е пренасочила към външния й тип. И още по-странно й е станало, че това е било толкоз " обикновено ", предава FOX News.

Във въпросната обстановка актрисата и модел просто си е тръгнала, без да дава пояснения за какво и чувствайки се " дребна ". А през днешния ден не крие, че не е имала куража да се отбрани и просто е приела рецензиите. Въпреки това е стигнала до решението да не поправя външния си тип, а вместо това се е разделила с тогавашния си управител.
 Приянка Чопра, фотосите с ретро визия и какво разкри за връзката си с Ник Джонас
Колко постоянно се виждат Приянка Чопра и Ник Джонас

Женени, само че разграничени

Чопра не крие насладата си от това, че през днешния ден от ден на ден дами работят в кино промишлеността, и то освен пред камера. Също по този начин заемат управителни позиции, поддържат се една друга и потвърждават, че нито полът, нито външният тип са водещ аршин за триумф.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР