Приянка Чопра изненада съпруга си Ник Джонас с подранил подарък

...
Приянка Чопра изненада съпруга си Ник Джонас с подранил подарък
Коментари Харесай

Приянка Чопра изненада Ник с куче за годишнината им - slava.bg

Приянка Чопра изненада брачна половинка си Ник Джонас с подранил подарък за първата годишнина от сватбата им. В обществените мрежи фамилията разгласява видео, в което се вижда по какъв начин актрисата разсънва обичания си, с цел да го запознае с най-новия жител на дома им – куче.

"При се прибра с безусловно най-хубавата изненада тази заран. Не мога да спра да се усмихвам ",
написа Джонас под фрагментите си с кутрето. Кучето е порода немска овчарка и влюбената двойка към този момент му е дала името Джино. Това не е всичко, четириногият им приятел към този момент си има и профил в Инстаграм, където се радва на над 196 хиляди почитатели.

Това не е първото куче в дома на Джонас и Чопра. Двамата към този момент отглеждат и Даяна – животното, което актрисата избави още през 2016 година

Припомняме, че влюбените си споделиха заветното „ да “ в първия уикенд на месец декември предходната година. Сватбата си те отпразнуваха в три следващи дни. Голямото събитие двамата съумяха да провеждат в границите на единствено четири месеца след годежа си. Самият Ник пък отбелязал пред майка си, че ще се ожени за Приянка още след третата им среща.

Източник: Monitor
Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР