Приянка Чопра и Ник Джонас за съпруг и съпруга от

...
Приянка Чопра и Ник Джонас за съпруг и съпруга от
Коментари Харесай

Как Ник Джонас съблазни Приянка Чопра

Приянка Чопра и Ник Джонас за брачен партньор и брачна половинка от повече от година. За малко време те съумяха да се трансфорат в една от обичаните холивудски двойки.

Любовната история, която докара до сватбата им се разви с шеметна скорост и като че ли никой не разбра по какъв начин в действителност е почнало всичко, изключително като се има поради, че двамата бяха другари много дълго време.

В изявление за списание Harper`s Bazaar Приянка Чопра взема решение да опише по какъв начин тъкмо минава един нейн ден, като разкрива и някои детайлности за връзките, които има със брачна половинка си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Яну 15, 2020 в 5:13 PST

Тя споделя, че първото нещо, което прави заран, е да си пусне музика. Актрисата споделя, че животът ѝ постоянно е бил безпределно музикален, а откогато е дружно с Ник Джонас - музиката в него е от заран до вечер. Именно музиката или по-точно един от музикалните клипове на изпълнителя се оказва и повода Приянка Чопра да реши да излиза с него.
 Ник Джонас, Приянка Чопра, Amazon Prime и поредицата, въодушевена от сватбата им
Как Ник и Приянка направиха от сватбата си сериал

Сватбата им " ги храни " няколко години

" Реших да се срещам с него, откакто гледах клипа към песента му " Close ". Когато в клипа Ник съблече блузата си, останах без думи. Така че, това е един от обичаните ми негови сингли ", споделя пред списанието актрисата.

Вижте тази обява в Instagram.
Life as it should be. @divya_jyoti

Публикация, споделена от Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) на Дек 29, 2019 в 9:00 PST

Приянка добавя, че при започване на връзката си са почнали да играят една опознавателна игра, която доста им е помогнала да схванат повече един за различен.
 Приянка Чопра, Ник Джонас и с какво изпълнителят зарадва брачната половинка си
Необичайният подарък, който Приянка Чопра получи от Ник Джонас

Съпруг-мечта

" Ник и аз не знаехме доста за кариерата на другия, преди да се обвържем. Затова когато си лягахме вечер, пускахме си музика и започвахме да играем " Покажи и изясни ". Там примерно обсъждахме неща като: " Това е първият ми филм ", " Това е първата ми ария, която написах самичък " и така нататък ", изяснява Приянка Чопра, като заключва, че даже и след толкоз време двамата към момента не престават да се опознават. Затова и " Покажи и изясни " към момента е част от ежедневната им рутина в някои от дните.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР