Приянка Чопра и Ник Джонас са една от най-обичаните двойки

...
Приянка Чопра и Ник Джонас са една от най-обичаните двойки
Коментари Харесай

Приянка умили мрежата с пост към Ник Джонас за ЧРД - slava.bg

Приянка Чопра и Ник Джонас са една от най-обичаните двойки в Холивуд. Двамата потвърждават, че разликата във възрастта не е проблем и любовта е по-силна от всичко. Направиха няколко сватби, с цел да почетат традициите както в Индия, по този начин и в Съединени американски щати, организирайки обилни празненства.

Публикациите им в обществените мрежи се харесват от милиони почитатели, само че най-популярни са тези, в които двамата потвърждават любовта си един към различен. По случай 27-ия рожден ден на Ник Джонас, Приянка изпрати благо обръщение към брачна половинка си, което трогна всеки един от почитателите им. Тя разгласява, в което е събрала най-хубавите моменти на изпълнителя, негови фотоси и общи снимки на двойката.

„ Благодарна съм, че си се родил. Честит рожден ден, обич “, написа актрисата. Братът на Ник – Кевин Джонас, също употребява обществените мрежи, с цел да означи рождения му ден. „ Честит рожден ден, Ник, благополучен съм, че сме другари. Гордея се с теб и наздраве за още една обиколка към Слънцето “, написа Кевин в Instagram.

Не се знае по какъв начин Чопра и Ник са отпразнували рождения ден, само че напълно скоро те ще плануват още едно празненство. През декември те ще отбележат годишнина от сватбата си. И макар че втората година от брака им не беше толкоз щастлива, имайки поради продължаващата пандемия от ковид, фамилията съумя да откри и позитивната страна на нещата. Двойката прибави още един член към фамилията си, купувайки си куче.

„ Добре пристигнала в фамилията, Панда!. Панда е комбинация сред хъски и австралийска овчарка и ние към този момент сме влюбени “, написа Ник през август месец. Звездите станаха вуйна и чичо, откакто Софи Търнър и Ник Джонас посрещнаха първото си дете през юли. Същият месец Ник изрази любовта си към Приянка, когато тя навърши 38 години.

Снимка: BGNES

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР