Приянка Чопра Джонас е име както в Холвуд, така и

...
Приянка Чопра Джонас е име както в Холвуд, така и
Коментари Харесай

Кое държи Приянка Чопра здраво стъпила на земята

Приянка Чопра Джонас е име както в Холвуд, по този начин и в Боливуд, само че твърди, че в никакъв случай не си е разрешавала да се самозабрави поради славата и продължава да е крепко стъпила на земята.

38-годишната звезда от " Белия тигър " изяснява скрамността си с обстоятелството, че постоянно е покрай семейстовото й, в това число и до брачна половинка й Ник Джонас.

Пред Bang Showbiz актрисата споделя, че в случай че някой път си разреши да " внесе популярност " в дома на родителите й, майка й незабавно би я плеснала по тила и би й споделила " Такива неща не са разрешени в къщата ми! ".

" Всичко в дома ми е много обикновено. Други неща имат приоритет. Като " О, Боже, кучето се изака на килима ". Това е действителността! ", споделя още Приянка Чопра.
 Ник Джонас, Приянка Чопра и коя е неговата муза
Откъде черпи ентусиазъм Ник Джонас

Приянка е същинска късметлийка

Приянка споделя още, че около пандемията е трансформирала възгледа си за живота. По време на следващия локдаун в дома й тя осъзнала " голямата си привилегия ". А точно - обстоятелството, че е здрава и има опция да прекара повече време със фамилията си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР