Привлякохме много туристи и вляхме много средства в икономиката. Това

...
Привлякохме много туристи и вляхме много средства в икономиката. Това
Коментари Харесай

Фандъкова: Вляхме много средства в икономиката

Привлякохме доста туристи и вляхме доста средства в стопанската система.

Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова през днешния ден. Тя взе участие в Осмия спорен конгрес „ Строителството през 2019 година – вероятности и провокации “.

По думите ѝ съществено предизвикателство е реконструкцията на двата огромни тунела в София. Става дума за тези под НДК и на бул. „ Царица Йоанна “.

„ Свършихме доста по размер работа с доста строителни компании. В същото време безотговорното отношение на няколко души компрометира нашата работа “, изясни Фандъкова.

Тя добави, че в София се чака още веднъж доста работа и през идната година.

„ В София има работа за всички компании, стига да са задоволително виновни. Продължаваме работа по значими и стратегически план, финансирани с европейски средства “, добави столичният кмет.

По думите ѝ през идната година се чака да се пуснат в придвижване първите 8 км от третата линия на метрото от „ Красно село “ до „ Хаджи Димитър “. В началото на 2020 година ще бъдат пуснати и останалите 4 км.

„ Развитието на пешеходните пространства е мой доста сериозен приоритет. Продължаваме със строителството на учебни заведения, детски градини “, добави Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР