Привличането на Евгени към Елена не е било от пръв

...
Привличането на Евгени към Елена не е било от пръв
Коментари Харесай

Евгени има нова фаворитка в Ергенът, Валерия е бясна

Привличането на Евгени към Елена не е било от пръв взор, само че по-късно двамата са изживели любовна приказка

В последния излъчен епизод на „ Ергенът “ феновете видяха едно от най-чувствените усамотения досега – това сред Евгени и считаната за победителка във формата Елена.

Двамата споделиха моменти на непосредственост и бяха на крачка от буйна целувка, с която обаче решиха да не избързват. Най-вероятно точно след тази среща у виртуоза се е запалила искрата, продиктувала решението му да обърне взор към редакторката и публично да й предложи да споделят живота си. Още преди да стартира сантименталното риалити, от bTV пуснаха промо с фрагменти от финалната гала, а на тях ясно се вижда по какъв начин дама с фигура, съвсем като тази на Елена, се насочва да получи годежния пръстен, напомня Hotnews.bg.

От кухнята на формата издават, че привличането на Евгени към Елена не е било от пръв взор, само че по-късно двамата са изживели любовна приказка, която феновете занапред следва да видят. Най-недоволна от развоя на събития се оказала Валерия, която към този момент видяхме по какъв начин стартира да усеща, че Евгени я отбягва. Тя бе първата дама, към която музикантът прояви по-сериозен интерес, само че след това Генчев останал отчаян, откакто схванал, че любителката на кучета гравитира към Габи и Елисавета.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР