Привличането е тайнство, което науката все още не може да

...
Привличането е тайнство, което науката все още не може да
Коментари Харесай

Видовете женско поведение, които зашеметяват мъжете

Привличането е свещенодействие, което науката към момента не може да изясни изцяло. Въпреки това има някои способи на държание, които оказват мощно въздействие върху мъжете. Определени типове женско държание будят мъжкия интерес и могат да бъдат основа за пораждане на по-нататъшни мощни усеща, написа в. Струма.

Кои са тези типове държание, които работят зашеметяващо на мъжете?

Просто бъдете блага
Едно универсално качество, което притегля като магнит мъжете, е богатството лъчение. Ако сте блага, учтива, усмихната и от вас лъха успокоение, мъжете ще се лепят към вас. Приветливото лъчение постоянно е привлекателно и това важи освен за интимните връзки, а и за обществените контакти. Негативизмът отблъсква.

Смейте се на шегите му
Когато някой споделя смешка, чака останалите да я оценят. Ако умеете да се смеете откровено и доброволно, несъмнено ще разсъните интереса на мъжете в близост. Смехът е позитивна оценка за нечия смешка. Той е сигнал, че с този човек ви е занимателно, което автоматизирано ще насочи интереса му към вас.

Носете косата си пусната
Косата е един от забележителните женски атрибути, които мъжете обожават. Ако оставяте косата си да се вее свободно и да пада по раменете ви, това сигурно ще притегли мъжките погледи.

Бъдете положителна персона
Позитивно настроените хора са доста по-привлекателни от отрицателните. Рядко някой ще пожелае да поддържа връзка с вас, в случай че сте намръщени, в случай че не харесвате нищо и в случай че изразявате негативно мнение за всичко и всички. Положителните характери, които са ведри и излъчват добра настройка към хората и нещата от живота, постоянно са печеливши във връзка с вниманието на близките.

Не вършиме недомислени и скъпи покупки
Мъжете постоянно наблюдават за това по какъв начин дамите харчат парите си и защо. За да не изглеждате като златотърсачка или като жена, която прави недомислени покупки и харчи прекалено много пари за нелепости, бъдете деликатни какво купувате пред мъж, който харесвате. Ако похарчите пред него цяло положение за скъпа чанта, това несъмнено ще го отблъсне.

Показвайте интерес
Интересът постоянно играе значима роля в привличането. Ако сте на среща с мъж или сте в компания, в която някой споделя нещо, проявата на интерес от ваша страна несъмнено ще разсъни интереса му, даже преди този момент да не ви е забелязал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР