Привлеченият под наем от Наполи Никола Максимович се присъедини към

...
Привлеченият под наем от Наполи Никола Максимович се присъедини към
Коментари Харесай

Новият съотборник на Попето: Идвам в най-големия отбор в Русия

Привлеченият чартърен от Наполи Никола Максимович се причисли към лагера на Спартак (Москва) в Испания. 26-годишният бранител дойде в хотела и се срещна с новите си съотборници. Той беше посрещнат първо от сънародника си Марко Петкович.

" Предложението на Спартак ме заинтригува незабавно. Истина е, че оформянето на детайлите още веднъж значително време, само че в тази ситуация нищо не зависеше от мен. Радвам се, че към този момент съм част от тима. Следях Спартак и преди, знам, че това е най-големият клуб в сстраната. Освен това, съм наясно, че почитателите са в близки връзки с тези на някогашния ми отбор Цървена звезда ", показа Максимович.
Никола Максимович присоединился к команде в Испании: https://t.co/Bbt5W915a0 pic.twitter.com/iL5qOi9cUq
— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) 27 януари 2018 година " Още през предишния сезон ми направи усещане какъв брой доста почитатели идват на мачовете на Спартак. Те постоянно са покрай тима. Същото е и в Звезда, и в Наполи ", добави сръбският национал.

" Шансовете за купата са напълно действителни. От всички водачи в шампионата, Спартак има най-благоприятна стратегия. Трябва обаче още в първия пролетен кръг да победим Локомотив (Москва) ", сподели още Максимович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР