Привилегия е да бъда сред такава плеяда от шампиони и

...
Привилегия е да бъда сред такава плеяда от шампиони и
Коментари Харесай

Румен Радев: Със своята упоритост, всеотдайност и воля атлетите се превръщат в пример за цялото общество

Привилегия е да бъда измежду такава плеяда от първенци и медалисти. Вие показахте по неоспорим метод какво могат младите спортисти, когато със своята непримиримост, безрезервност и воля се трансформират в образец за цялото общество. Това съобщи президентът Румен Радев на срещата си с спортистите, показали България на Световните Спешъл Олимпикс игри в Абу Даби 2019, техни близки, треньори и ръководители, оповестиха от прессекретариата на президента.

Държавният глава акцентира, че спортът постоянно е бил мощен фактор за обществено и личностно развиване и построява ценностна система, темперамент и воля да преодоляваме ежедневните компликации и да растем с вярата, че когато сме дружно, сме по-силни.

Искам да благодаря и на всички вас – родители, ръководители, треньори, които с вашата сила, безрезервност и религия давате късмет на тези прелестни младежи да изявяват себе си, да се развиват, да бъдат пълноценни и почтени жители на нашата татковина, сподели още Румен Радев.

Виктор Христов, член на Управителния съвет на Спешъл Олимпикс България и притежател на 3 медала от дисциплината "езда " съобщи, че със своята посветеност, организацията оказва помощ на хората да се развиват, състезават и да показват почтено страната ни пред света. Той уточни, че мотото на акцията на българското присъединяване в Световните игри на Спешъл Олимпикс 2019 е "Да бъдем дружно ".

Вярвам, че всеки може да бъде самоуверен в своя опит, дружно можем повече. Да бъдем дружно, прикани медалистът.

По време на церемонията спортистът Нина Ал Рифай връчи на президента значката на Спешъл Олимпикс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР