Привидно идеята за старата душа е красива и романтична. Свързана

...
Привидно идеята за старата душа е красива и романтична. Свързана
Коментари Харесай

Как да разпознаем децата със стара душа

Привидно концепцията за остарялата душа е красива и сантиментална. Свързана е с чувството за мъдрост и преждевременна зрялост у едно дете. И въпреки да има преимущества и известна привлекателност, това има и своята негативна страна.
 Любовта, търсенето на сродната душа и за какво това не е най-хубавата тактика
Мит ли е сродната душа

Кога да свалим розовите очила

Хората, определяни по този метод в детската си възраст , постоянно изпитват прочувствени премеждия като възрастни. Редица изследвания откриват, че множеството остарели души не се раждат , а по-скоро се основават и то най-често посредством контузия .

Има някои общи черти , които могат да се виждат у всеки собственик на остаряла душа. Те постоянно се усещат неразбрани или не на мястото си, защото методът, по който гледат на света, е друг и неповторим. Изпитват компликация да поддържат връзка с хора на тяхната възраст, тъй като са възприемани като прекомерно съществени и самовглъбени. За сметка на това, с лекост беседват с по-възрастни, евентуално поради споделената мъдрост. Склонни са да изпитват мощна емпатия .
 Снимка 617503

Но този вид хора най-вече обичат да остават уединено със себе си . Техният богат вътрешен свят постоянно им е изцяло задоволителен, с цел да се усещат добре. Няма по-добър метод за тях да прекарат времето си от четене, разходка или просто размишлявайки.

Отличителна линия на старите души е мощната вътрешен глас . Притежават гения да изслушват, да проучват хора и обстановки - и да вземат най-хубавите решения. Това е обвързвано и с високата отговорност към всичко, с което се захващат, като прилежно и в точния момент написаните домашни при децата или реда, планирането и прецизната рутина у възрастните.
 Снимка 617506

Децата със остаряла душа от дребни имат афинитет към старите книги и постоянно харесват музиката от поколението на своите родители. Като зрели човеци обичат да научават повече за другите култури и метода, по който другите живеят живота си.

За страдание доста постоянно сходни черти се оказват резултат от претърпяна контузия в детството . Най-вече за тези деца, които, поради събитията, не са имали различен избор, с изключение на да пораснат прекомерно бързо и да поемат ролята на възрастен или родителска фигура.
 Снимка 617507

Редица проучвания откриват, че децата, които претърпяват злощастие под формата на психическо или физическо принуждение , могат да остареят по-бързо от връстниците си. И даже да навлязат в пубертета по-рано от останалите, показвайки признаци на по-бързо клетъчно стареене, написа Stars Insider.

Старите души са склонни да страдат безмълвно и да се затварят в себе си . Чувството за самотност, сензитивност към другите и безсилие от отговорност постоянно води до меланхолия и тревога в една по-късна възраст.
 Родители, деца и признаците, които с времето демонстрират какъв брой доста си наподобяват едни на други
Знаците, които подсказват, че се трансформираме в своите родители

Неизбежно е

Затова е значимо човек да се научи да слага граници и да се научи че е добре да казвате и " не ". Да се погрижи на себе си и да се довери на интуицията си. И да знае, че съпричастността и мъдростта на остарялата душа, която има, сигурно прави света по-добро място .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР