„Приветстваме решението на ОИСР да започне дискусии с България, Хърватия,

...
„Приветстваме решението на ОИСР да започне дискусии с България, Хърватия,
Коментари Харесай

Кирил Петков качи скрийншот от приложение за хомосексуални запознанства

„ Приветстваме решението на Организацията за икономическо сътрудничество и раз да стартира полемики с България, Хърватия, Румъния “, написа в профила си в Туитър Валдис Домбровскис, изпълнителен заместник-председател с сектор „ Икономика в полза на хората “ в Европейска комисия.

С този привет се похвали във фейсбук министър председателят на страната ни Кирил Петков. Думите на еврокомисаря обаче останаха апропо, защото доста по-интересно се оказа приложението, през което е пуснат скрийншотът - Grindr.



Grindr в действителност е най-голямата международна обществена мрежа за гей, би и транс запознанства и връзка, реагираха незабавно хора, които я употребяват. В нея те си пишат и поддържат връзка. А явно, четат и вести.

По някаква причина обявата с Grindr бързо беше изтрита от профила на премиера.

Изтрито или не по-малко от 30 минути по-късно, оповестеното незабавно стана извънредно известно в обществените мрежи.

„ Няма ужасно, това е просто Киро “, написаха от сатиричната група „ Движение за права и свободи: Добив и Преработка на Сол “.

„ Когато министър председателят и „ Продължаваме промяната “ споделят скрийншот на който се вижда най-голямото приложение за гей запознанства в обществените мрежи (заградено е в червено), а по-късно го изтрият, това не е двусмислено. Това е недвусмислено “, написа и журналистът Явор Дачков.

Според други мнения евентуално скрийншотът с въпросното приложение да му е бил изпратен от различен член на кабинета, а не самият министър-председател да го е направил на своя смарт телефон.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10224700452532988&set=a.10201528202641223
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР