Приватизацията на Софарма и Балкан са най-големите афери на прехода.

...
Приватизацията на Софарма и Балкан са най-големите афери на прехода.
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Приватизацията на "Софарма" и "Балкан" са най-големите афери на прехода!

Приватизацията на " Софарма " и " Балкан " са най-големите афери на прехода. Затова и министър председателят Бойко Борисов цитира тях по време на конгреса на ГЕРБ. Това разгласи политическият анализатор проф. Антоанета Христова в предаването " Денят онлайн " по " Канал 3 ". Проф. Христова цитира и проучване на нейния екип, което демонстрира, че българите се усещат излъгани и ограбени от прехода.

" Всеки един от нас се усеща изгубил от прехода. Бойко Борисов в някаква степен не беше краен, че обезпечено ще има присъди за приватизацията. Ако в действителност желаеме да знаем истината, не би трябвало да се опасяваме да я четем ", сподели Антоанета Христова.

" Да живееш с мисълта, че си ограбен е карма. Ти не можеш да живееш пълноценно, в случай че чувстваш, че са те ограбили. Затова у нас категоричността на промените се случва мъчно. Когато няма жители, които притискат и желаят да знаят предишното, няма по какъв начин да живеем здравословно ", безапелационна беше тя.

" И въпреки че е под въпрос, дали ще има каузи и присъди, то това не ни пречи да прочетем, какво се е случило. Ние би трябвало да знаем кой е отговорен ", сподели още Антоанета Христова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР