Привържениците на ЦСКА-София за пореден път влязоха в конфронтация с

...
Привържениците на ЦСКА-София за пореден път влязоха в конфронтация с
Коментари Харесай

Феновете оттеглиха доверието си от ръководството на „ЦСКА-София“

Привържениците на " ЦСКА-София " за следващ път влязоха в борба с управлението на клуба. В декларация на " Фен клуб Сектор Г ", подписана от 14 фенски фракции се показва остро неодобрение от спорната селекционна политика, за която дава отговор главно притежателят Гриша Ганчев, от непрекъснатите треньорски смени и от неналичието на действителни триумфи.

Привържениците похвалиха Ганчев за това, че е платил 8 млн. лева за логото и активите на ЦСКА, с цел да може " ЦСКА-София " да стане състезателен правоприемник на банкрутиралия 31-кратен първенец. " И с това се изчерпва всичко положително, което можем да кажем " , се акцентира в декларацията.

" Не остана неопетнена легенда и светла персона, обвързвана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи основни скаути, селекционери и гравитиращи към мощните на деня субекти... Таралежите май не изядоха змиите, а институцията " треньор на ЦСКА " към днешна дата е тотално обезценена ", се споделя също по този начин във връзка честите уволнения на треньори, измежду които и любимците на почитателите Любослав Пенев и Стойчо Младенов.

Има недоволства, че отделите " Маркетинг " и " Връзки с обществеността " не действат обикновено. " Таблото на " Армията " не работи тъй като...няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не желаеме и да отваряме тематиката. На съвсем всички равнища царува един всеобщ безпорядък ", оплакват се още почитателите.

Те акцентират, че са дали допустимо най-големия заем на доверие към управлението, само че няма задоволяващи резултати отсреща.

Накрая е насочен и пряк ултиматум към управлението да промени политиката си. " Считано от през днешния ден, нашият предел на самообладание към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден подобен метод на ръководство на обичания ни клуб и публично снемаме доверието си в актуалното управление. Ако и отсам натaтък няма смяна към по-добро, резервираме правото си на следващи дейности и крути ограничения в името само и единствено на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ! ", приключва откритото писмо.

Това не е първият път, в който почитателите реагират по този метод на политиката на притежателя Гриша Ганчев. При един от предходните сходни ултиматуми (б.ред. - през февруари м.г.) предприемачът разгласи, че се отдръпва от клуба, само че по този начин и не го стори, и продължи да има крайната дума по значимите решения.

 

КОНТРАПУНКТ

Бившият бранител на ЦСКА и троент първенец с тима Георги Илиев - Майкъла, също взе отношение по този спор и съобщи във връзка вчерашните транспаранти против управлението, появили се в агитката по време на дербито с " Левски ". " Плакати постоянно е имало - и против Божков, и против другите. Като не желаят Гриша Ганчев, да намерят и да предложат някой различен. Ако почитателите желаят смяна, да търсят разновидности. Гриша Ганчев по този начин си ръководи, подобен е бил в " Литекс ", подобен е и на " Армията ", не може да се промени - управлението е той. Какво ще вършат почитателите, в случай че напусне управлението?! Ако нямат вид за различен, не би трябвало да оферират Гриша Ганчев да си върви. Добър или неприятен, сега той вади парите. Първо да намерят човек с пари, с 10 милиона за бюджет, тогава да мислят за махане на управлението ", съобщи Илиев пред " Спортал ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР