Привържениците на ЦСКА от фенклуб Сектор Г настояват за незабавната

...
Привържениците на ЦСКА от фенклуб Сектор Г настояват за незабавната
Коментари Харесай

"Сектор Г" обяви война на БФС

Привържениците на ЦСКА от фенклуб " Сектор Г " упорстват за незабавната оставка на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Ултрасите разгласиха особено послание на формалния си профил във " Facebook ", с което изрично оповестиха война на родната централа.

Причината за изблика на неодобрение от страна на последователите е недопускането на обичания им ЦСКА до присъединяване в Лига Европа.

Публикуваме цялото известие на фенклуб " Сектор Г " без редакторска интервенция:

" Никога не вярвайте на това, че войната ще премине бързо и безпрепятствено. "

Уинстън Чърчил

Едва месец измина от огромната ни победа в Кърджали и бяхме решили, че войната е съвсем завършила. Заговорихме единствено за футбол, а алената общественост се консолидира неимоверно. Враговете и еничарите се откроиха още по-ярко - от Разград до Обеля " бялата линия " на маскираните с доста гел комплекси и боязън, бе ясно обрисувана. Страх от възраждащия се и всесилен червен исполин.

Уви, ножът в гърба бе забит от едно по-малко предстоящо, само че добре познато на всички ни място. Услужливите на избрани олигархични кръгове костюмирани псевдопарвенюта, отпред със своя вечноопиянен от на ниска цена малц и доста поп-фолк шеф-алкохолик, взеха решение за следващ път да създадат " услуга " на ЦСКА. Летата на 2008 и 2013 година явно не ни бяха научили, че " където е текло, отново ще тече. "

Мокет, ние няма да ти пускаме Преслава. Нито ще се вържем на жалките ви опити да замажете кашата, която за следващ път сътворихте, водени от вътрешния си глас, нашепващ " Къде видя ЦСКА в Европа, бе, олигофрен? ". Но държим ти и подчинените ти клоуни да чуете доста деликатно това, което имаме да ви споделяме.

Казваш, че сме приемник на " Литекс ", а твоите другари от УЕФА споделят напълно друго. Циклопът Павел Колев написа доноси против нас, а след това ни се изяснява в обич. Ще предоставите ли цялата преписка, водена сред БФС и УЕФА от 12.05 до през днешния ден с цел да забележим всички какъв брой доста помагате на ЦСКА? Все отново необятната общност е длъжна да знае кои са най-големите радетели за добруването на най-великия български клуб, нали?

Ако ти е доста неприятно от нощес и молбата ни те затруднява, можеш да ни кажеш по какъв начин туморът от Разград стана пълновръстен член на корумпираното и вонящо на каптагон БФС през 2010 година и единствено две години по-късно взе участие в евротурнирите. Предполагаме е мъчно да даваш разумни и обосновани пояснения, откакто не си изтрезнявал от години, за това и не чакаме да получим съответни такива.

Използваме случая да поздравим и тима на " Дунав ", приключил на 12 точки зад нас в постоянния шампионат и който по напълно почтен и подобаващ метод ще запише своите 60 секунди популярност в Европа. Прeдлагаме на новите ратаи на Султан Делиорман да благодарят на ЦСКА, до момента в който броят головете на " Иртиш ". Все отново, в случай че не бяхме решили да дадем късмет на надарените си юноши в последния кръг, нямаше да получат златната опция да се потвърдят по подобен решителен метод пред новия си стопанин и да му се " сложат " по този начин, както и жена му не се е слагала на своите клиенти.

Своята роля в целия този развой изигра и един персонаж, общоизвестен с това, че " взема решение правни проблеми във Фейсбук ". Характерното за този статист от поп-фолк клипове с тапия по право на салфетка от присъединяване на Глория в елитно столично заведение, е че съотношението на извоюваните от него каузи и проблеми по отношение на изгубените, се равнява почти на 1 към 10. За зла неволя и с общителното подпомагане на множеството странични фактори, в нашия случай доносът и работата му против клуба ни се увенча с триумф. Разбира се, коефициентът за негово инцидентно свиждане със Сектор Г е със напълно разнообразни пропорции. Меката Шпага и Маминото Синче могат да потвърдят, че " най-хубавите бонуси " надалеч не са при техните шефчета.

Кириле, отново си финален, само че не и в нашите сърца. Чувствата ни към теб не могат да бъдат разказани даже с най-ефирната и нежна любовна поезия. За това считаме занапред да ти ги покажем образно, с цел да им се насладиш напълно.

Приятели, считано от през днешния ден сме във война с БФС и тежкокорумпираните структури, към които гравитират. Тези хора унищожиха националния ни тим, докараха родния ни футбол до нечувани низини и унищожиха всякаква вяра за неговото развиване, лансирайки частния план на оженилия се за елементарна продажница самозабравил се дерибей от горния абзац.

Искаме незабавната оставка на Борислав Михайлов и цялата заобикаляща го паплач, изсмукваща и последните живителни сили на най-великата игра у нас.
Защото футболът не е за вас, отрепки, а за нас - почитателите.
И в случай че не се разкарате, ще го разберете доста скоро.

от Фен клуб " Сектор Г "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР