Привържениците на Тотнъм Хотспър трябва да проявят търпение, за да

...
Привържениците на Тотнъм Хотспър трябва да проявят търпение, за да
Коментари Харесай

Сисоко: Феновете на Тотнъм трябва да бъдат търпеливи с Ндомбеле

Привържениците на Тотнъм Хотспър би трябвало да проявят самообладание, с цел да могат да се насладят на същинските качества на полузащитника Танжи Ндомбеле. Това сподели неговият съотборник и съотечественик Муса Сисоко.

23-годишният Ндомбеле бе притеглен преди година за рекордната за Тотнъм сума от 54 милиона лири, само че представянето му досега, изключително след назначението на Жозе Моуриньо, напълно не е ослепително. След рестартирането на сезона Ндомбеле е изиграл едвам 19 минути. "Аз съм като по-голям брат за него и образец, тъй като имах същите компликации, когато пристигнах в Лондон през 2016 година ", сподели 30-годишният Сисоко.

"Сезонът за Танжи не е лек, само че аз приказвам с него съвсем всеки ден. Играем дружно и в националния тим, тъй че го познавам доста добре. Казвам му да бъде спокоен, да третнира и да знае, че времето му ще пристигна. За мен времената също бяха тежки, само че съумях да трансформира това с упорити тренировки. Всички в клуба имаме религия в неговите качества и сме наясно, че той идва в нова страна, нова лига, също така не знае и езика. Това са доста промени, само че съм убеден, че той ще успее в Тотнъм ", добави Сисоко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР