Привържениците на Спортинг (Лисабон) вероятно са решили да вземат нещата

...
Привържениците на Спортинг (Лисабон) вероятно са решили да вземат нещата
Коментари Харесай

Играчи на "Спортинг" са пострадали след масово нападение от фенове на отбора

Привържениците на " Спортинг " (Лисабон) евентуално са решили да вземат нещата в свои ръце и да дадат урок на своите любимци поради незадоволителното показване на тима през сезона. Във вторник към 50 маскирани почитатели са прекъснали тренировката на отбора, като са потърсили вербална и физическа разпра с играчи и хора от щаба.

Най-тежко потърпевш е голмайсторът на " Спортинг " Бас Дост. Холандецът, който има 34 попадения през сезона, е с прорезна рана на главата. Пострадали след нападението са още треньорът Жорже Жезуш, вратарят Руи Патрисио и националът на Португалия Вилиам Карвальо.

Играчите и щабът на тима са съумели да изоставен клубната база в Алкошете с полицейски конвой. Полицията води следствие по случая, като досега е задържала 21 души по отношение на нападението, оповестява локалното издание " О Жого ".

" Това не е " Спортинг ", това не може да бъде " Спортинг ". Ще предприемем всички ограничения, с цел да установим кой е виновен за случилото се. Искаме наказване за тези, които са работили по този презрян метод ", се споделя в изказването на клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР