Привържениците на Спартак (Варна) излязоха с позиция относно мнението на

...
Привържениците на Спартак (Варна) излязоха с позиция относно мнението на
Коментари Харесай

Феновете на Спартак Варна: Публично обявяваме разграничаване и дистанциране от това ръководство

Привържениците на Спартак (Варна) излязоха с позиция по отношение на мнението на управлението за треньорския щаб. Босовете на клуба опазиха играчите и наставника Кириакос Георгиу преди няколко дни.

" Искаме да изразим разочарованието си от позицията изказана по-рано от ръководителя на Спартак Варна. За следващ път се слага мощна разграничителна линия сред почитатели и управление. Иначе насочваме възторженостти, че господин Миланов най-сетне се реши да запознае синьо-бялата общност отностно това, което той и екипът му са свършили от март месец до този миг. Това ни подухва на мисълта, че най-малко в някакъв аспект, към този момент се прави разлика сред ръководството на заведение и това на футболен клуб с социална значителност, какъвто е обичаният ни Спартак Варна.
Все отново сме сюрпризирани от обидните квалификации, които господин Миланов употребява, както и че се постанова да споделяме посредством позиции в медиите, а не очи в очи, което намираме за по-достойно. За страдание, това е следващ удар върху имиджа на клуба, който така и така постоянно пропада в последните месеци, със специфичното подпомагане на старши треньора на мъжкия тим и неконтролируемите му дейности.

Желаем да напомним на господин Миланов, че той не е мажоритарен притежател, а на него му е гласувано доверие от Общото заседание – висш орган на клуба, който е формиран от същите „ шепа хора с заболели упоритости “ и други последователи на клуба. Това са хората, които в последните десетилетия са посветили живота си на Спартак Варна. Не единствено подкрепяйки тима на трибуните, само че и борейки се за неговото избавяне, освен това сполучливо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР